Skaistuma noslēpumi no visas pasaules: deviņas pārsteidzošas skaistumkopšanas receptes

Katra sieviete ir skaista savā veidā, taču, lai saglabātu šo skaistumu, jums ir pareizi jārūpējas par savu ķermeni.

Pasaulē jau sen ir unikālas skaistumkopšanas metodes, kas palīdz meitenēm palikt jaunām un skaistām. Un jūs varat izmēģināt šos deviņus paņēmienus.

Katrā valstī var atrast no paaudzes paaudzē nodotas skaistumkopšanas receptes. Tādējādi, pateicoties vietējiem līdzekļiem, Indijas sievietes var lepoties ar grezniem matiem, bet ķīniešu sievietes var lepoties ar porcelāna ādu. Papildiniet savu krājkasīti ar ādas kopšanas noslēpumiem no visas pasaules, ko ir viegli izmantot mājās.

Ēģiptes piena vannas

Pat valdniece Kleopatra zināja par piena vannu dziedinošo spēku. Viņa tos izmantoja, lai atjaunotu un mitrinātu ādu. Piens satur skābes, kurām ir pīlinga iedarbība un kas palīdz izlīdzināt grumbas. Un, ja pievienosi vēl vienu karoti medus, iegūsi īstu barojošu toniku.

Kā pagatavot piena vannu mājās un justies kā Kleopatrai? Viss ir ļoti vienkārši. Lai to izdarītu, siltā vannā ielej 1-2 litrus piena un pievieno 1 tējkaroti medus. Ja nav laika iet vannā, izmantojiet pienskābes saturošu kosmētiku.

Izraēlas dubļu procedūras

Nāves jūra tiek uzskatīta par galveno Izraēlas bagātību. Aļģes un sāls no tās ir īsts uzturvielu avots. Izraēlas sievietes mīl dubļu un ūdens procedūras, ko izmanto dermatoloģisko slimību ārstēšanai, atjaunošanai un vietējās asinsrites uzlabošanai. Minerālsāļiem piemīt arī spēcīgas ārstnieciskas īpašības – tie mazina muskuļu sasprindzinājumu un nomierina nervu sistēmu.

Mājās varat izmantot jūras sāli vannām vai iegādāties īpašu Izraēlas kosmētiku, kuras pamatā ir dubļi.

Brazīlijas smilšu skrubis pret celulītu

Stingra sēžamvieta un gluda āda ir tas, ar ko visi brazīlieši ir slaveni. Taču vietējās skaistules šādu rezultātu iegūst ar pretcelulīta masāžai izmantoto pludmales smilšu palīdzību. Pateicoties šai procedūrai, uzlabojas lokālā asinsrite, kas veicina svara zudumu.

Lasi vēl: 5 apavu etiķetes noteikumi

Kā izveidot šādu smilšu skrubi mājās? Vasarā, sēžot pludmalē, paņemiet sauju mitru smilšu un pēc tam lēnām iemasējiet ar tām savu ķermeni. Ziemā smiltis var aizstāt ar maltu kafiju vai jūras sāli.

Ķīniešu rīsu ūdens

Daudzas ķīniešu sievietes lepojas ar mirdzošu ādu. Tas ir rīsu izmantošanas rezultāts, ko viņi izmanto ne tikai ēdiena gatavošanā, bet arī kosmetoloģijā. Tas izvada toksīnus un lieliski baro un attīra ādu. Kā pareizi pagatavot rīsu ūdeni? Izmērcē rīsus ūdenī, izkāš un noslauka seju ar iegūto šķidrumu. Uz vienu tasi ūdens vajag tikai 2 ēdamkarotes rīsu. Šķidrumu notur 20 minūtes.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru