Skaistuma noslēpumi no visas pasaules: deviņas pārsteidzošas skaistumkopšanas receptes

Indijas kokosriekstu eļļa matiem

Biezie un zīdaini mati ir īsta Indijas skaistuļu bagātība. Un to palīdz iegūt ajūrvēdas receptes, kuru pamatā ir dabīgās eļļas. Populārākā no tām ir kokosriekstu. Tas palīdz novērst matu galu šķelšanos un piešķir matiem dabisku spīdumu. Kokosriekstu eļļu var iegādāties aptiekā vai kosmētikas veikalā. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms uzklāšanas tā ir jāuzsilda.

Bulgārijas rožu ūdens

Bulgārija ir valsts, kas pasaulē piegādā visvairāk rožu eļļas. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka vietējās sievietes skaistumkopšanas procedūrām izmanto rožu ziedlapiņas. Pateicoties rožūdenim, āda kļūs elastīga, veselīga, izlīdzināsies grumbas, saglabāsies mitrums.

Rožu ūdeni var iegādāties kosmētikas veikalā. Bet jūs varat to pagatavot pats. Lai to izdarītu, ievietojiet rožu ziedlapiņas bļodā, piepildiet tās ar ūdeni un atstājiet vairākas stundas. Noslaukiet seju ar šķidrumu.

Zviedru pirts

Pirts zviedru skaistulēm ir labākais veids, kā attīrīt poras uz ādas. Un, lai to tonizētu pēc procedūras, izmantojiet saldētus ledus gabaliņus ar zaļo tēju.

Dienvidāfrika: rooibos

Āfrikas sievietes mazgā sevi ar rooibos novārījumu, no kura tiek gatavota tēja. Šis produkts palīdz nomierināt ādu un baro to ar labvēlīgām vielām.

Mājas apstākļos uzvāriet rooibos tēju, ko pēc tam izmanto mazgāšanai un vannām.

Lielbritānija un tās karstie dvieļi

Metode ir ļoti vienkārša, bet tomēr efektīva. Britu sievietes kopā ar karstiem dvieļiem izmanto augu eļļas un balzāmus. Izmantojot procedūru, var nesāpīgi noņemt ādas raga slāni, sniedzot jaunības un svaiguma sajūtu.

Pirmkārt, no sejas jānoņem kosmētika. Pēc tam iemērciet dvieli karstā ūdenī un apstrādājiet ādu, sekojot masāžas līnijām. Pēc tam nomazgājiet ar želeju vai putām.

 

Leave a Comment