Sievu un mīļāko reitings pēc Zodiaka zīmes

Uzzināsim, kas gan mums ir pirmajā vietā!

12. VIETA – SKORPIONS
Viņa ir velnišķīgi laba, neticami pievilcīga un briesmīgi gudra. Turklāt tiek uzskatīts, ka tieši tāpēc sieviete-Skorpions ir sliktākā sieva pasaulē. Vīrietis, kurš nokļūst viņas tīklos, nonāk visīstākā verdzībā. Protams, kalpot tādai augstvērtīgai jaunkundzei ir pagodinājums un patīkami, bet, kamēr pieradīsi pie viņas sarežģītā rakstura, paspēsi iedzīvoties plikpaurībā, erektilā disfunkcijā un pazaudēsi autoritāti starp draugiem.

11. VIETA – ZIVIS
Astrologi apgalvo, ka apprecēt Zivtiņu ir tas pats, kas paņemt kaķēnu, jo jēga no viņas nav lielāka. Zivis ir būtnes ne no šīs pasaules, kaut arī ļoti pievilcīgas. Praktiski nulle, skaidrā saprāta vēl mazāk, toties emocijas pāri malām. Turklāt viņa nedarīs vīrieti traku, drīzāk klusi paraudās maliņā. Kaut kāda noslēpumaina iemesla dēļ stiprā dzimuma pārstāvji iekrīt īstā atkarībā no sievietēm-Zivīm. Bet, saraujot attiecības ar šīm mākoņos lidojošajām dāmām, ilgu laiku uzskata, ka dzīve bez viņām ir pasaules beigas.

10. VIETA – LAUVA
Tikai visdrosmīgākie vīrieši spēj izlemt par labu tādai savienībai. Sieva-Lauva – tā ir greznība, patoss, slavējumi, un viss pārākajā pakāpē. Labākās iekārtas, rotas, automašīnas – viņas apetīte nav pārāk pieticīga. Teorētiski izšķirties ar tādu plēsēju ir iespējams, bet praktiski pēc šķiršanās ar Lauveni visas sievietes liekas bālas viņas kopijas.

9. VIETA – STRĒLNIEKS
Sieva-sātans, sieviete-uguns – tieši viņa apstādina zirgu un ieiet degošajā būdā. Blakus viņai reti kurš vīrieties jūt savu pārākumu – šis vulkāns sadragā savā ceļā jebkurus šķēršļus. Turklāt sievietei-Strēlniekam vienmēr ir taisnība. Un vēl kas: šajā ģimenē, kā sieva pateiks, tā arī būs.

8. VIETA – DVĪŅI
Visbīstamākais sievas veids. Visviltīgākais. Viņa ir tik ļoti apķērīga, ka redz cilvēkiem cauri. Un zina, kas viņas vīrs ir patiesībā. Pat necentieties no viņas kaut ko noslēpt vai arī pat sākt domāt par noslēpumiem – šis aģents 007 ir krutāks par jebkuru čekistu. Ar tādām sievietēm apprecas tikai visizmisušākie vīrieši.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru