Sievu un mīļāko reitings pēc Zodiaka zīmes

7. VIETA – AUNS
Liktenīgā sieviete, dzejnieka sapnis. Sieviete-Auns ir labākais, kas varēja notikt ar vīrieti. Vismaz viņa pati domā tieši tā. Viņa cīnīsies līdz pēdējam, bet vīru pāraudzinās. Lietā tiek likti jebkuri instrumenti, un viņa ir pārliecināta – viņam tas nāk par labu!

6. VIETA – SVARI
Gudriniece, skaistule, prasmīga pavāre, lieliska mīļākā – jā, tā ir sieva-Svari. Tieši Svarus sauc par katra vīrieša sapni. Tomēr ir viens “bet” – tas viss gaida vīrieti tikai tajās dienās, kad viņas augstībai labpatīkas būt labai un maigai. Visu pārējo brīvo laiku izredzēto gaida izsmalcināta smadzeņu skalošana un sarežģītas histērijas.

5. VIETA – JAUNAVA
Sieva-Jaunava – tas ir labākais draugs, sabiedrotais un biedrs. Viņa tik aizkustinoši iestājas par partnerību laulībās, ka izvēlas vajadzīgo kursu abu vietā pārī – un pretoties viņas iecerei ir bezjēdzīgi. Un pat, ja vīrietim ir ilūzijas, ka kursu notur viņš, agri vai vēlu viņš sapratīs, kurš mājās ir saimnieks. Vispār Jaunava neko nedara tieši – viņas virtuozitāti radīt ilūziju par jebko ir apskaužama.

4. VIETA – VĒRSIS
Tāda sieviete ir jāprec bez domāšanas, it īpaši, ja tu esi ļoti jautrs un ne visai bagāts vējagrābslis. Viņa ir stipra, gudra, pati par sevi laba, bet galvenais – viņas valdonīga daba neatkāpsies, kamēr neizaudzinās no izredzētā veiksmīgu vīrieti. Ja tu esi gatavs pieņemt viņas metodes – piemēram, pretim lidojošu servīzi – un uzskati, ka tas ir jautri, tad tik uz priekšu!

3. VIETA – MEŽĀZIS
Ideālam vīrietim jābūt vīram ideālai sievietei – tā domā šī dāma, kas prot skaitīt, domāt racionāli un nav pakļaut emocijām itin nemaz. Partnera izvēlē sievietes-Mežāži vadās tikai pēc izdevīguma, uzskatot, ka iemīlēšanās ir izlaidība. Un ja reiz viņa ir izvēlējusies savu vīrieti, tad viņu gaida ilga un pašatdeves pilna dzīve, kur nepaslinkosi.

2. VIETA – ŪDENSVĪRS
Gandrīz līderi mūsu reitingā, sievietes-Ūdensvīri ir vienkārši katra vīrieša balzāms dvēselei. Mūžam jauna, pozitīva, viegla, ķiķinātāja, viņa visa ir tāda gaisīga un nedaudz pretrunīga, toties nekad netracina un rada draiva atmosfēru. Vispār, ja viņai uzstāda ultimātu vai arī banāli cenšas vienoties, tad var uzķerties uz dzelzbetona nesaprašanās sienu. Ūdensvīru elastīgums ir mirāža, savu brīvību viņa liek augstāk par visu.

1.VIETA – VĒZIS
Ta-dā! Lūk, viņa – galvenā mūsu labāko sievu, līgavu un kaujiniecisko draudzeņu varone. Ģimene Vēzim ir augstāk par visu, bet mājas pavards – tā pati aizmugure, kas palīdz šīs zīmes pārstāvjiem iegūt enerģiju un iekarot pasauli. Sieviete-Vēzis ir ideāla māte, lieliska saimniece, asprātīga sarunubiedrene, dievina vīru un pat viņa radiniekus. Vārdu sakot, sieviete bez trūkumiem. Sīka sieviešu šantāža un histērija neskaitās!

avots

Pievienot komentāru