Sešas piedevas, kas padarīs tavu kafiju vēl garšīgāku. Pamēģini!

Tase kafijas pati par sevi jau ir ideāla. Bet reizēm gribās pamest komforta zonu un pamēģināt kaut ko jaunu!

Lūk, dažādi papildinājumi kafijai, kuri tev var patikt. Kas zina – varbūt tu tos tā iemīlēsi, ka nevēlēsies bez tiem dzert kafiju?

Saldējums

Kafija ar saldējumu – nav nekāds retums un pārdodas ikvienā kafejnīcā. To mēdz saukt arī par “Vīnes kafiju”, bet

Vācijā par – Eiskaffee, kas nozīmē “ledus kafija”. Vislabāk izmantot saldējumu ar vieglu garšu, piemēram, plombīra, lai nenomāktu kafijas garšu.

Kakao

Visi zina, ka, ja pievieno kafijai šokolādi, tad sanāk moka. Kakao pulveris ir nākamais līmenis. Milānā ir populārs dzēriens barbajada, kas tiek pagatavots no kakao, cukura, piena un kafijas.

Lazdu rieksti

Lazdu rieksti ir ļoti garšīgi, bet satur arī daudz vitamīnu B un E. Pievieno kafijai vienu tējkaroti samaltu lazdu riekstu un pamēģini. Ja patīk, pievieno vairāk!

Kanēlis

Kanēlis ir zināma garšviela, kas normalizē cukura līmeni, samazina sirds un asinsvadu slimību risku un novērš strauju cukura līmeņa krišanos. Tas piešķir kafijai saldenu piegaršu. Tas nozīmē, ka var izmantot kanēli cukura vietā.

Sviests

Sviesta kafija ir kafija, kurai pievienots sviests vai kokosriekstu eļļu. Sviests veicina kofeīna lēno metabolismu, novēršot nervozitātes efektu. Turklāt šī kafija apmierina badu un var tikt uzskatīta par brokastīm.

Vaniļas ekstrakts

Pievieno kafijai dažus pilienus vaniļas ekstraktu. Vaniļa ir ļoti noderīga veselībai, jo tā satur antioksidantus.
Bet ko tu mīli pievienot kafijai?

avots: homelysmart.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jānis</cite>

    Sveiki !Es litoju Austruma kafijas piedevas ,tas ir ingvers,kanēlis .kurkuma un vanilas maisijums

Pievienot komentāru