Romantiskā prognoze nedēļai no 2024. gada 29. janvāra līdz 4. februārim

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Piektdiena, 2. februāris, solās būt vislabākā diena mīlestībai, jo pēdējā ceturksnī Mēness atrodas Skorpionā tavā jūtu sektorā. Šis periods aicina pārdomāt savas attiecības. Iespējams, tev nāksies atbrīvoties no vecajiem uzskatiem, lai atbrīvotu vietu jaunai pieredzei mīlestībā.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Arī piektdien, 2. februārī, pēdējā ceturksnī Mēness Skorpionā ietekmē tavu mīlestības namu. Šī perioda enerģija palīdzēs tev atjaunot attiecības pēc dramatiskām pārmaiņām. Šis būs laiks, kad kopā salikt to, ko tu patiešām vēlies mīlestībā, uzņemties lielākus riskus un iziet ārpus savas komforta zonas.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).

Pirmdien, 29. janvārī, Veneras un Urāna labvēlīgā ietekme var ienest pozitīvas pārmaiņas tavās attiecībās. Šis ir lielisks laiks, lai paplašinātu savus sakarus un pārdomātu, kā pavadāt laiku ar partneri. Apsver iespēju iepazīstināt viņu ar saviem mīļajiem, tādējādi stiprinot jūsu saikni.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Pirmdien, 29. janvārī, Venera un Urāns aicina uzticēties jaunu iespēju procesam mīlestībā. Koncentrējies uz problēmu risināšanu ar pašreizējo partneri vai atveries jaunai pieredzei. Ar tevi var notikt svarīgas pārmaiņas, ja būsi gatavs noticēt sev un savai romantiskajai dzīvei.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Tava labākā mīlas diena ir piektdiena, 2. februāris, kad Mēness pēdējā ceturksnī atrodas Skorpionā. Šis periods mājās un ģimenē palīdzēs tev atbrīvoties no tā, kas vairs nekalpo taviem attiecību mērķiem. Ļaujies Skorpiona dziedinošajai enerģijai, atbrīvojot vietu līdzsvarotākai mīlestībai.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Otrdien, 30. janvārī, tavā attiecību mājā izveidosies labvēlīgs Jupitera un Saturna aspekts. Šī enerģija ļauj tev izpētīt jaunas iespējas, neatkarīgi no tā, vai tās ir nopietnas saistības, kopīgs bizness vai ceļošana. Izmanto šo periodu, lai pārdomātu, kā tu vēlies attīstīt savas attiecības.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Pirmdiena, 29. janvāris, sola tev aizraujošas pārmaiņas mīlestības jomā, kad Marss, kas atrodas Mežāzī, veido trīņu ar Urānu, kas atrodas Vērsis. Šie negaidītie notikumi ir cieši saistīti ar dziedināšanu un tuvību. Partnerattiecības var sasniegt jaunu līmeni, tostarp kopdzīve vai iepirkšanās. Šis ir laiks, kad tu beidzot pieņemsi mīlestību, kas tev vienmēr bijusi domāta.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).

Otrdiena, 30. janvāris, nes interesantas iespējas mīlestības jomā, kad Jupiters un Saturns savienojas tavā laulības un romantikas sektorā. Tava dziļā dziedināšana un uzticēšanās šim procesam paver jaunus apvāršņus. Iespējams, tuvojas jaunas attiecības vai piedāvājums, taču vissvarīgākais ir izvēlēties savu laimi.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Otrdiena, 30. janvāris, nesīs pozitīvas pārmaiņas tavā attiecību veselībā, kad Jupiters un Saturns savienosies tavā veselīgu attiecību sektorā. Ar Vēža un Zivju enerģijām sagaidi jaunus un pozitīvus pavērsienus romantiskajā sfērā. Ar uzticību un pārliecību tu esi gatavs padarīt savas attiecības vēl labākas.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).

Pirmdiena, 29. janvāris, tev būs izšķirošs laiks mīlestības jomā, jo Venera veido trīņu ar Urānu. Šis ir laiks, kad spert izšķirošus soļus savas sirds virzienā. Atstājiet vecos noteikumus un ļaujiet sev izjust šī brīža patiesību. Tevi var sagaidīt negaidīta atzinība vai piedāvājums, kas tavā dzīvē ienesīs prieku un kaisli.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Otrdiena, 30. janvāris, iezīmē aizraujošas iespējas vērtību un tuvības jomā, ko pavērs Jupitera un Saturna konjunkcija. Sagatavojies jaunām, dziļām saistībām un tuvām attiecībām. Atceries, ka tad, kad tu zini savu vērtību, Visumam ir tendence to nodrošināt. Jaunas iespējas var attiekties uz kopdzīvi vai ģimenes lietām, atgādinot, ka mīlestībā tu vienmēr esi pelnījis to labāko.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zvaigznes sola Zivīm īpaši labvēlīgu periodu mīlestībā nākamajā nedēļā, kas sāksies 29. janvārī. Zvaigžņu prognoze liecina, ka Venera trīnī ar Urānu tavā kompromisa mājā piešķirs attiecībām īpašu akcentu.

Zivju zīmes pārstāvjiem šajā periodā kompromisa jēdziens mīlestībā kļūst par atslēgu. Agrāku tieksmi uz pārmērīgām piekāpšanos var izraisīt bailes zaudēt partneri. Tomēr apzināta sevis izpēte noved pie atziņas, ka veselīgi kompromisi palīdz uzplaukt mīlestībai, ja vien tiek ievērotas personīgās robežas.

 

Svarīgi atcerēties, ka Veneras ietekmē, kas atrodas Mežāzī un trīnī ar Urānu Vērsis, jūsu vajadzība pēc kompromisiem būs vēl vairāk akcentēta. Tomēr, pirms kaut kam piekrīti, Zivīm vajadzētu pievērst uzmanību tam, kā tu jūties. Eksperti iesaka veltīt laiku svarīgām sarunām, lai saglabātu veselīgas robežas attiecībās.

Nedēļa solās būt maģiska mīlestībai, taču ir vērts atcerēties, ka gūtās mācības par veselīgām attiecībām piemērošana ir atslēga uz ilgtspējīgu un pārsteidzošu mīlestību. Apzinieties savas jūtas un izbaudiet šo attiecību harmonijas periodu.

Leave a Comment