Romantiskā prognoze nedēļai no 2024. gada 29. janvāra līdz 4. februārim

 

Nākamajā nedēļā, no 29. janvāra līdz 4. februārim, sākas aizraujoša kosmiskā konjunkcija starp Jupiteru un Saturnu, kas sola ienest jūsu dzīvē lielu cerību un optimismu.

Šī likteņa un karmisko stundu krustošanās, kurai palīdzēs Jupiters, kalpos tavam augstākajam “es”, palīdzot tev atklāt sen aizmirstos vai iesaldētos savas sirds aspektus.

Perioda iezīmes

Šajā dzīves periodā ir svarīgi iedziļināties savas sirds dziļākajos nostūros, atbrīvoties no ievainojumiem un pievērst uzmanību savām patiesajām jūtām. Lielā Urāna tikšanās ar Marsu un Venēru aicina uz negaidītām pārmaiņām, iespējām un dziedināšanu tavās attiecībās.

Jupitera un Saturna garais tranzīts līdz 2024. gada 19. februārim dod tev spēku pārraut saites ar pagātni, pāraugt novecojušās saites un atvērt sevi jaunām iespējām. Šis periods tev piedāvā iespēju sajust, ka Visums darbojas tavā labā, palīdzot tev izvēlēties sava augstākā “es” ceļu savā romantiskajā dzīvē.

 

Svarīgākie šīs nedēļas datumi

Izšķirošā Marsa un Venēras konjunkcija ar Urānu Vērša zīmē 29. janvārī ienes negaidītas pārmaiņas jūsu romantiskajā sfērā. Urāna enerģija pastiprina attiecību intensitāti, liekot tev skaidri un caurspīdīgi raudzīties nākotnē. Loģiska plānošana un apzināta lēmumu pieņemšana, ko iedvesmo Jupitera konjunkcija Vērsis ar Saturnu Zivīs, būs galvenais, lai tiktu galā ar jebkādiem pārsteigumiem.

Otrdiena, 30. janvāris, sasniedz Jupitera un Saturna ietekmes maksimumu, radot optimisma un apņēmības līdzsvaru jūsu romantiskajās attiecībās. Šis laiks ir labvēlīgs gaišas nākotnes veidošanai, kas balstīta uz godīgumu un līdzsvaru starp sirds vēlmēm un loģiskiem soļiem.

Piektdien, 2. februārī, Mēness pēdējā ceturksnī ieiet Skorpionā, dodot tev laiku iekšējām pārdomām un dziedināšanai. Šī emocionālā attīrīšanās palīdzēs jums atbrīvoties no pagātnes, ļaujot jūtām uzplaukt jaunajā nodaļā. Šīs nedēļas svarīgie datumi sola negaidītus pavērsienus, taču, pateicoties Jupitera un Saturna konjunkcijai, jūs varēsiet droši un ar cerību doties uz priekšu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu prognozi katrai zīmei atsevišķi

Pievienot komentāru