Premium klases River Breeze Residence dzīvokļu ēkā izpārdota jau trešdaļa dzīvojamās platības

Pirmajā no topošā Klīversalas kvartāla ēkām, Kuģu ielā 28, šobrīd izpārdota jau trešdaļa no dzīvojamās platības. Tomēr iegādei joprojām pieejami dzīvokļi ar platību no 56 līdz pat 305 kvadrātmetriem.

Apartamentu cena šajā namā svārstās no 253 792 līdz pat 1 377 274,80 eiro, ikvienam apaļās ēkas iemītniekam ikdienā piedāvājot baudīt neatkārtojamu skatu uz Daugavu un vecpilsētas panorāmu. Klīversalas kvartāla attīstītājs Pro Kapital šeit plāno uzbūvēt vēl vismaz sešus namus ar vairāk nekā 500 dzīvokļiem, kuru cenas svārstīsies no 2,5 līdz 3 tūkstošiem eiro par kvadrātmetru.

“Vērts atzīmēt, ka, novērtējot projekta unikālo atrašanās vietu un apartamentu plānojumu, kas pārdomāts līdz pat sīkākajai detaļai, daļa no dzīvokļiem tika rezervēti jau uzreiz pēc skiču projekta apstiprinājuma. Redzam, ka dzīvokļus River Breeze Residence visbiežāk iegādājas vietējie iedzīvotāji – uzņēmēji un augstākā līmeņa vadītāji -, kuri lielu uzmanību velta ne tikai konkrētajam projektam un tā kvalitātei, bet arī tam, kā nākotnē plānota visas apkaimes attīstība,” uzsver Pro Kapital vadītāja Latvijā Olga Rudzika.

Klīversalas kvartālā jau šopavasar atklās Sajūtu dārzu

Tieši apkārtējās vides kvalitātei un visas apkaimes harmoniskai attīstībai Klīversalas kvartālā tiek veltīta īpaša vērība. Tāpēc līdzās tādiem vērienīgiem uzlabojumiem kā, piemēram, Klīversalas promenādes attīstībai un bērnu rotaļu laukumu ierīkošanai, jau šajā pavasarī ikviens pilsētas iedzīvotājs un viesis būs aicināts iepazīt ainavu arhitektes Helēnas Gūtmanes veidoto Klīversalas kvartāla Sajūtu dārzu. Šī dārza ideja ir iepazīstināt cilvēkus ar augu dažādību urbānā vidē, piedāvājot pastaigu cauri piecām tematiskām sadaļām. Katra no tām būs veltīta vienai no maņām – taustei, dzirdei, redzei, ožai un garšai. Tā, piemēram, smaržas sadaļā esošie augi piedāvās novērtēt aromātu dažādību, bet redzes sadaļā būs iespēja novērtēt dabas krāšņumu un krāsainību visās izpausmēs. Klīversalas kvartāla Sajūtu dārzs būs brīvi pieejams ikvienam pilsētas iedzīvotājam un viesim no agra pavasara līdz pat vēlam rudenim un ir iespēja no jauna atklāt šo kādreiz slēgto pilsētas teritoriju.

Pro Kapital plāni Latvijā

Līdzās Klīversalas kvartāla attīstībai Pro Kapital šobrīd darbojas pie vēl divu kvartālu attīstības projektiem Rīgā. Viens no tiem ir biroju ēku kvartāls Brīvības ielā 193, kas būs risinājums Rīgā samilzušajai kvalitatīvu biroja ēku trūkuma problēmai. Sākotnēji šajā kvartālā tiks rekonstruēts vēsturisks nams, kas īrei piedāvās biroju telpas vismaz 5 000 kvadrātmetru platībā. Savukārt nākamajā kārtā plānots būvēt ēku vēl 15 000 kvadrātmetru platībā, ko papildinās arī daudzstāvu autostāvvieta. Otrs nozīmīgs Pro Kapital projekts būs dzīvojamo ēku kvartāls Tallinas ielā. Šis būs projekts jauniem, dinamiskiem pilsētniekiem, kas urbānās vides priekšrocības vēlas apvienot ar labiekārtotu, zaļu teritoriju, kas atbilst visām mūsdienīgas dzīves prasībām.

Par Pro Kapital Grupp

AS Pro Kapital Grupp dibināta 1994. gadā un šodien ir viens no vadošajiem nekustamā īpašuma attīstītājiem Baltijas valstīs, kura akcijas kotētas Tallinas fondu biržā. Līdz šim brīdim Pro Kapital Baltijas valstīs attīstījis vairāk nekā 250 000 kvadrātmetru dzīvojamās platības un komercplatības, un tuvākajā laikā plāno attīstīt kopumā vēl 250 000 kvadrātmetru Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Pievienot komentāru