Piemērotākās brokastis katrai zodiaka zīmei…

Kas to būtu domājis, ka jūsu zodiaka zīme var jums pateikt, ko ēst brokastīs?

Rīta maltīte ir viena no vissvarīgākajām, jo tā nosaka veselīgu uzturu visas atlikušās dienas garumā. Ja izlaižat brokastis, jums trūkst uzturvielu, kas nepieciešamas, lai saglabātu veselību, turklāt jūs esat tik izsalcis, ka pusdienu laikā ir grūti izdarīt pareizas izvēles. Lūk, ko jums vajadzētu ēst, ņemot vērā jūsu zodiaka zīmi. Izbaudiet!

Auns

Ja esi Auns, tavām jaunajām brokastīm vajadzētu būt avokado grauzdiņiem. Tev patīk izmēģināt jaunas lietas, un šīs ir modernākās brokastis. Vienkārši uzsmērē avokado biezeni uz grauzdiņa šķēles, tad pievieno piedevas, piemēram, tomātus, kūpinātu lasi, melnās pupiņas, aso mērci, speķi vai jebko citu, kas tev ienāk prātā.

Vērsis

Tev patīk grezni ēdieni, un tev patīk maksimāli izmantot izdevību, tāpēc tavas ideālās brokastis ir Benedikta olas. Tās ir sātīgas, taču satur vairāk kaloriju nekā citas izvēles, tāpēc nevajadzētu tās ēst katru rītu. Ja Benedikta olas ēd bieži, padomā kā samazināt kaloriju daudzumu, piemēram, bekonu aizstājot ar tomātu un avokado šķēlītēm.

Dvīņi

Dvīņi mīl būt kopā ar citiem cilvēkiem, tāpēc maizītes ar draugiem ir lieliska izvēle. Izvēlies maizīti ar visu, kam ir saldas un pikantas garšas, lai tu būtu sajūsmā par rīta maltīti. Ja nevari tikties ar draudzenēm uz kopīgu rīta maltīti, paņem kastīti līdzi uz darbu, lai joprojām varētu dalīties ar kolēģiem.

Vēzis

Vēža zīmē dzimušajiem patīk mierinošas un nostalģiskas lietas, tāpēc auzu pārslas ir ideāli piemērotas brokastīm. Neļauj auzu pārslu putrai kļūt garlaicīgai, mainot piedevas. Izvēlies riekstus, svaigus augļus, rozīnes vai nedaudz šokolādes.

Lasi vēl: Vienkārši veidi, kā attīrīt mājokli no negatīvās enerģijas

Lauva

Tu esi ballītes galvenais varonis un vienmēr vēlies labi pavadīt laiku, tāpēc tavas brokastis ir gardēžu pankūkas, kas ļaus tev patiesi izbaudīt rītu. Protams, ēst šādi visu laiku nav veselīgi, bet nākamreiz, kad dosies uz vēlām brokastīm, ļaujies tām.

Jaunava

Ja esi Jaunava, droši vien zini, ka šīs zīmes pārstāvjiem svarīga veselība, labsajūta un organizētība. Tāpēc taviem rītiem vajadzētu sākties ar gardu smūtiju. Ir tik daudz veidu, kā pagatavot kokteiļus, ka nekad nenogursi no to lietošanas.

Svari

Bekons un olas ir ideāls rīta ēdiens. Kāpēc? Tāpēc, ka tev patīk līdzsvars, un šī izvēle ir lieliska olbaltumvielu un labas garšas attiecība. Šajā kombinācijā ir apvienoti arī tie saldie un sāļie elementi, kas padara tevi tik laimīgu.

Skorpions

Ja esi Skorpions, tev brokastīs gribas ēst kanēļa bulciņas. Tāpat kā bulciņas, arī tu esi daudzslāņains un interesants cilvēks, tāpēc vari baudīt kanēļa bulciņas un visas tās lieliskās kārtas!

Strēlnieks

Strēlniekam vislabāk patiks beļģu vafeles. Tā kā tev patīk ceļot un doties piedzīvojumos, šie beļģu gardumi apmierinās vēlmi un no rīta tevi paēdinās. Arī citi etniskie brokastu ēdieni tevi iepriecinās.

Mežāzis

Tā kā tev patīk izaicinājumi, tev noteikti patiks omlete, kad no rīta piecelsies. Tev patiks katru dienu pagatavot jaunu omleti un izaicināt sevi, lai katra omlete būtu labāka par iepriekšējo.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir pazīstami kā humāni cilvēki, kas ļoti rūpējas par savu apkārtējo vidi. Tāpēc kafija un granola ir tava labākā rīta maltīte. Šī maltīte liek tev justies labi par to, ko tu ēd, un tas tev ir svarīgi.

Zivis

Tev tas patiks – tavas labākās brokastis būs virtuļi. Protams, tos nevar ēst visu laiku, jo tajos ir daudz tauku, kaloriju un cukura. Tomēr tie sniegs tev gardu glābiņu kādā trakā rītā, piemēram, pirmdienā.

Kāda ir tava zīme? Kādas ir tavas iecienītākās brokastis?

Leave a Comment