“Esmu stāvoklī gandrīz 9 gadus un man ir tikai 30…”

Vairums cilvēku, kuriem ir četri vai pieci bērni, iedomājas, ka viņiem ir diezgan liela ģimene.

Taču tas ir nieks, salīdzinot ar 30 gadus veco Jalansiju Rosario, kurai jau ir deviņi dēli – un tagad viņa gaida dvīņus!

Māmiņa no Dalasas, Teksasas štatā, audzina 12 gadus veco Džeimelu, deviņus gadus veco Maiklu junioru, astoņus gadus veco Andželo, sešus gadus veco Armani, piecus gadus veco Prinsu, trīs gadus veco Sinceru, divus gadus veco Armanu, vienu gadu veco Gimani un divus mēnešus veco Kairo.

Diemžēl grūtniecības pirmajā trimestrī viņai bija spontānais aborts un viņa zaudēja vēl vienu zēnu, Gemini.

Jalansijai bija tikai 18 gadi, kad viņa dzemdēja savu pirmo dēlu, un kopš tā laika viņa gandrīz katru gadu ir bijusi stāvoklī.

Nesen viņa dalījās ar dvīnīšu ultrasonogrāfijas attēlu, kas gaidāmi nākamā gada sākumā, kopā ar uzrakstu, kurā uzstāj, ka viņas “mammas intuīcija” viņai saka, ka beidzot būs meitenīte.

Ja viņai ir taisnība, tas būs milzīgs atspaids viņas otrajai pusītei Maiklam – visu bērnu tēvam -, kurš acīmredzot izmisīgi grib meitu, ko varētu palutināt.

Bet pat ja šoreiz tā nebūs, mamma, šķiet, ir apņēmības pilna turpināt laist pasaulē jaunas atvases, uzstājot, ka viņa nekad nelietos kontracepciju un mīl bērnus.

Iepriekš, runājot ar medijiem,  Jalansija sacīja, ka iepriekš viņa ieņēma bērnu, lietojot kontracepcijas līdzekļus, taču vairs ar tiem neapgrūtina sevi, jo viņa un Maikls var laimīgi atļauties savu dzīvesveidu.

Neraugoties uz nepatīkamiem interneta troļļiem, kas uzstāj, lai ģimene “pārstāj izmantot mūsu nodokļu naudu”, un jautā, “cik daudz tēvu” ir bērniem, deviņu bērnu mamma uzstāj, ka viņi “dzīvo saskaņā ar saviem līdzekļiem un ir lieliski sakārtojuši savu budžetu”.

Viņa apgalvo, ka ģimene ir pilnībā atbrīvota no parādiem, pateicoties stingram naudas taupīšanas plānam.

Un viņa nepārprotami priecājas par mātes lomu, piebilstot, ka viņas “pamācošā un pacietīgā dvēsele” nozīmē, ka viņai vienmēr bija lemts veidot lielu ģimeni.

Lasi vēl: Piemērotākās brokastis katrai zodiaka zīmei…

Ģimene savā Instagram lapā @That_Rosario_Life ir sakrājusi veselus 100 tūkstošus sekotāju, un viņi dalās ar klipiem no savas aizņemtās ģimenes dzīves un trakulīgajām ģimenes brīvdienām.

Jalansija atzīst, ka, lai gan “viss noteikti ir haotiski”, viņa vienmēr atrod laiku, lai pavadītu to kopā ar katru bērnu atsevišķi.

“Brīvdienas ir tik jautras,” viņa piebilst, “katram bērnam ir apbrīnojama personība.”

Daļēji tas ir pateicoties viņas stingrajai laika plānošanai: visa ģimene mostas ap sešiem no rīta, vienmēr kopā ēd brokastis un pirms skolas atrod laiku, lai parunātos.

Supermammai ir arī iepriekš jāsagatavo maltītes lielos daudzumos, lai pārliecinātos, ka viņai ir pietiekami daudz ēdiena milzīgajai ģimenei, un jāizraugās tērpi katrai dienai, lai tiktu galā ar kaudzēm veļas.

Un Jalansijai ir liela pieredze no savas bērnības: viņa nāk no septiņu bērnu ģimenes, bet viņas vīrs no piecu bērnu ģimenes.

“Dievs man tiešām deva visu, par ko es lūdzu,” viņa rakstīja pie viena no saviem Instagram ierakstiem.

Leave a Comment