Pēdējais pavasara Pilnmēness iepriecinās trīs zodiaka zīmes: visi sapņi piepildīsies

Šī pavasara pēdējais pilnmēness, kas iestāsies 23. maijā, dāvās laimi trīs Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Viņu sapņi sāks pārvērsties realitātē, būs daudz labu ziņu.

Lauva

Pilnmēness palīdzēs tev atrast brīvību no visiem aizspriedumiem un bailēm. Tu spēsi apzināties savu vērtību un saprast, cik svarīgi ir ieklausīties savā iekšējā balsī.

Pēc 23. maija tavā dzīvē sāks notikt īsti brīnumi. Tu sapratīsi, ka visus sapņus ir viegli pārvērst realitātē, ja tu to patiesi vēlies. Kal dzelzi, kamēr tā ir karsta, un mērķtiecīgi virzies uz priekšu.

Auns

Pavasara pēdējais pilnmēness sniegs tev retu iespēju. Tu varēsi īstenot savus drosmīgos plānus, atstājot aiz muguras visas šaubas un raizes. Nedomā, ka tevi gaida neveiksme, jo tā nav taisnība.

Drīz vien tu sapratīsi, ka veiksme mīl drosmīgos. Priecājies par sava darba rezultātiem un nedod saviem ienaidniekiem iemeslu priekam. Tu esi spējīgs uz vairāk, un Pilnmēness to pierādīs.

Lasi vēl: Labākais veids, kā mazgāt augļus un dārzeņus pirms ēšanas, lai no mikrobiem nebūtu ne miņas

Ūdensvīrs

Maija Pilnmēness burtiski izgaismos daudzus aspektus, kuriem iepriekš neesi pievērsis uzmanību. Noņem rozā brilles un drosmīgi atvadies no tiem, kas traucē tev sasniegt augstumus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Tiklīdz tu “attīrīsi” savu vidi, pie durvīm klauvēs liela laime. Priecājies un izklaidējies. Visi tavi sapņi var sākt piepildīties.

 

Leave a Comment