Pavasara uzmundrinājums: kā atgūt matu spīdumu un spēku

Mūsu padomi palīdzēs jums regulāri uzturēt matus labā stāvoklī, neņemot vērā laikapstākļus un gadalaiku.

Pēc ziemas daudzas dāmas ar šausmām raugās uz saviem matiem: pastāvīgā aukstā gaisa ietekme, cepures un augstais mitruma līmenis smagi bojā matu stāvokli. Tāpēc pavasarī ir vērts izvēlēties efektīvas metodes, lai atjaunotu spīdumu un spēku.

Lai atjaunot matus pēc ziemas un pasargātu tos no turpmākām problēmām, varat ievērot zināmus noteikumus.

Atsakieties no matu taisnotājiem un ķīmiskās matu kopšanas. Tai jābūt pēc iespējas dabiskākai un saudzīgākai, lai mati iegūtu savu veselīgo izskatu.

Uzturs. Uzturā jāievieš noderīgas vielas, kas atrodamas eļļās, riekstos, citronos, spinātos, burkānos. Šis komplekts satur visas nepieciešamās minerālvielas un būs atbildīgs par matu barošanu no iekšienes.

Kosmētika. Izvēloties aizsardzības līdzekļus, jāņem vērā matu tips un individuālās īpašības. Jūs varat izmantot serumus un aerosolus, lai aizsargātu matus pret ārējo ietekmi.

Ūdens izvēle. Vēlams kontrolēt ūdens cietību, jo dzelzs un kalcija pārpalikums ir ļoti kaitīgs. Vēlams izmantot filtrētu vai rūdītu ūdeni.

Lasi vēl: Kas Pavasara dienā sagaida katru Zvaigžņu zīmi? Pirmās prognozes!

Attīrīšana. Regulāra kosmētikas līdzekļu, piemēram, želeju vai termoaizsardzības, lietošana nenodarīs kaitējumu. Taču tie jānomazgā uzreiz pēc dienas beigām, citādi mati uzsūks nevēlamās vielas un kļūs trausli.

Ūdens patēriņš. Ūdens līdzsvars organismā ietekmē arī matu stāvokli, tāpēc jāizdzer ārstu ieteiktais daudzums – 1,5-2 litri dienā.

Matu griešana. Pirms visām atveseļošanās procedūrām jāapmeklē frizieris un jāapgriež bojātie matu gali, kas paņem daudz noderīgu vielu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 70%

0%

Mitrināšana. Tā jāveic regulāri pirms galvas mazgāšanas. Piemērota ir kokosriekstu vai linsēklu eļļa, var iegādāties veikala līdzekļus. Galvenais ir nepārspīlēt, pietiek veikt kursu reizi pāris mēnešos.

Šie padomi palīdzēs regulāri uzturēt matus labā stāvoklī, neņemot vērā laikapstākļus un gadalaiku. Pareiza pieeja sniedz matu stāvokļa uzlabošanos.

 

 

Pievienot komentāru