Pavasara ekvinokcijas dienā piecas zodiaka zīmes gaida īpašs pārsteigums

Trešdien, 20. martā, tuvojas pavasara ekvinokcija. Un piecu zodiaka zīmju pārstāvjiem vajadzētu sagaidīt īpašus pārsteigumus.

Kam pavasara ekvinokcija nesīs laimi, lasiet tālāk.

Jaunava

Pavasara ekvinokcijas diena tev nesīs sarežģīta perioda beigas un neticamas pārvērtības. Tev izdosies atrisināt diezgan daudz savu problēmu, kā arī uzlabot savu finansiālo stāvokli. Tomēr centies nepieņemt svarīgus lēmumus, izbaudi savu laimi un neesi pārāk impulsīvs.

Strēlnieks

Radošums un optimisms darbosies brīvi. Šī diena tev palīdzēs visu salikt savās vietās un sākt kaut ko jaunu. Izvēlies vienu vai divas lietas, kas tevi patiešām interesē, un koncentrējies uz tām. Izvairies no nevajadzīgiem riskiem un avantūrām, tu arī bez tā iegūsi lielisku dāvanu.

Auns

Izvirzi ambiciozus mērķus un drosmīgi realizē savus plānus. Ekvinokcija dos tev neticamu spēku, tu spēsi viegli pārvarēt visus šķēršļus. Turklāt aprunājies ar sev tīkamu cilvēku. Tevi gaida patīkami un ļoti romantiski piedzīvojumi.

Lasi vēl:10 augi, kurus nevajadzētu stādīt blakus tomātiem: paliksiet bez ražas

Mežāzis

Pavasara ekvinokcija sniegs tev iespēju izvēlēties pareizo dzīves ceļu. Pārdomā, kādā virzienā vēlies virzīties. Izvirzi mērķus un sasniedz to, ko vēlies, un tev viss izdosies. Veiksme tevi pavadīs ik uz soļa.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Vēzis

Tevi gaida profesionālās izaugsmes periods. Sākoties ekvinokcijai, uzņemies jaunus projektus, izrādi iniciatīvu. Ja tu jau sen vēlies skaļi paziņot par sevi, tagad ir īstais brīdis. Nebaidies no grūtībām, tu būsi ļoti laimīgs.

 

 

Pievienot komentāru