Pasniedzu vīram brokoļu zupu pēc Gordona Remzija receptes. Viņš bija sajūsmā!

Ne visiem garšo brokoļu ēdieni. Piemēram, es tikai pirms pāris gadiem apjautu šī košā dārzeņa lielisko garšu. Man patīk tvaicēt brokoļus vai pagatavot no tiem smaržīgu biezeņa zupu pēc Gordona Remzija receptes. Britu šefpavāram ir patiess kulinārijas talants. Izmantojot tikai 2 sastāvdaļas, viņš radīja īstu šedevru. Šodien mēģināsim to atkārtot. Jums tas patiks!

Ēdiens no brokoļiem

Brokoļu ēdienam, ko gatavosim šodien, ir vairākas iezīmes. Pirmkārt, tā pagatavošanai jums būs nepieciešamas tikai 2 galvenās sastāvdaļas un sāls. Tas ir pats kāposts un ūdens. Otrkārt, ir svarīgi izmantot tikai brokoļu ziedus bez saknes. Tas ietekmē gatavās zupas garšu, kā arī tās krāsu.

Sastāvdaļas:

  • 2-3 lielas brokoļu galviņas
  • Ūdens
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

1 Vispirms lielā katliņā uzvāra ūdeni. Kamēr ūdens vāras, atdaliet brokoļu ziedus no kātiņa. Kad ūdens vārās, pievieno sāli. Pēc tam ūdenim pievieno brokoļus un vēlreiz sāli.

2 Vāra brokoļus zem vāka verdošā ūdenī ne ilgāk kā 3-4 minūtes. Pēc tam nokāš brokoļus caurdurī, saglabājot ūdeni, kurā vārījās kāposti.

Lasi arī: Tomāti draudzējas ar burkāniem, bet ar kartupeļiem ir naidā. Tāpēc nestādi tos kopā

3 Ievietojiet karstos brokoļus blenderī. Blendera bļodā pievienojiet nedaudz ūdens, kurā vārījās kāposti. Pielāgojiet ūdens daudzumu pēc saviem ieskatiem. Tas viss ir atkarīgs no tā, kādas konsistences biezzupu vēlaties iegūt.

4 Brokoļus samaļ blenderī līdz biezeņa konsistencei. Nogaršo iegūto masu. Ja sāls ir par maz, sāliet zupu un vēlreiz sakuliet blenderī. Gatavs!

Šīs zupas būtība slēpjas vienkāršībā. Lai pagatavotu patiesi gardu ēdienu, ritenis nav jāizgudro no jauna. Šeit galvenais ir ļaut brokoļiem atklāt savu garšu.

Gordonam Remzijam patīk apvienot vienkāršus ēdienus ar oriģinālu pasniegšanu. Tā nu viņš šķīvī lej brokoļu biezzupu, ieliekot dažus valriekstus un gardēžu sieru (piemēram, zilo sieru).

COMMENTS

Pievienot komentāru