Par arhitekta Uģa Šēnberga preses konferenci un diskusiju par LZA augstceltnes un apkārtnes attīstību projekta Rail Baltica izaicinājumu un iespēju gaismā

2019. gada 21.februārī plkst. 14:00 mākslas galerijā Happy Art Museum (TC Galleria Riga, Dzirnavu 67, 7. stāvs) norisināsies arhitekta Uģa Šēnberga preses konference un apaļā galda diskusija par Latvijas Zinātņu akadēmijas augstceltnes un tās apkārtnes iespējamo attīstību projekta Rail Baltica izaicinājumu un iespēju gaismā.

Plkst. 14:00 arhitekts Uģis Šēnbergs izklāstīs medijiem savu redzējumu par Latvijas Zinātņu Akadēmijas augstceltnes un apkārtnes attīstības iespējām.

Plkst. 14:45 notiks arhitekta priekšlikumu apspriešana Eirokluba formātā, kurā tiek aicināts paust savu viedokli jebkurš interesents.

Preses konferences un diskusijas moderators žurnālists Igors Vatoļins.

Uģa Šēnberga, kas darbojās pilsētplānošanas un arhitektūras jomā kopš 1987. gada, un viņa biroja realizētie objekti un projekti publicēti arhitektūras žurnālos Latvijā, Krievijā, Igaunijā, Norvēģijā, Nīderlandē, Lietuvā, Itālijā, Japānā un Kanādā. Viņa priekšrocības – zināšanas arhitektūras un būvniecības jomā un likumdošanā, būvniecību reglamentējošo normatīvo aktu pārzināšana arhitektūras birojā; projektēšanas sertifikāts un pieredze projektu ekspertīzē; prasme strādāt ar Rīgas un Jūrmalas pašvaldībām.

Pievienot komentāru