Paparaci noķēra gados veco Aleksandru no filmas Maskava asarām netic. Lūk, kā aktrise šobrīd izskatās…

 

Viņai jau ir 61 gads!

Domāju, ka daudzi cilvēki neatceras aktrisi Natāliju Vavilovu, līdz viņi pasaka, ka viņa spēlēja Aleksandru filmā “Maskava asarām netic”. Skaistas, lielas izteiksmīgas acis, likās neiespējami viņā neiemīlēties …

Savulaik viņa diezgan negaidīti sāka darboties filmās. Meitene dzimusi diplomāta ģimenē un dzīvoja netālu no kinostudijas. Reiz, kad viņa stāvēja rindā pie veikala, cilvēki piegāja pie viņas un piedāvāja darboties filmēties.

Meitenes debija uz lielā ekrāna bija nu jau aizmirstā Jūlijas Solncevas filma “Tik augsti kalni”. Tad Natālijai bija tikai 14 gadi.

Pēc 2 gadiem Vavilova spēlēja “Izlozē”, kas vēlāk kļuva ļoti populāra, kopā ar debitantu Dmitriju Haratjanu …

Tiesa, Natālijas vecāki bija pret viņas kļūšanu par aktrisi. Pirms filmēšanās filmā “Maskava asarām netic” viņus pierunāt ieradās pats Aleksejs Batalovs. Vecāki padevās pēc milzīgajiem filmas panākumiem. Vavilova iestājās kinoakadēmijā…

 

Filmēšana ir kļuvusi par svarīgāko lietu aktrises dzīvē. Un  filmēšanās  gandrīz maksāja dzīvi …

Pirms filmas Nikolajs Podvoiskis filmēšanas Vavilova vairākus mēnešus praktizējusi izjādes, jo šai prasmei vajadzēja noderēt filmēšanas laukumā.

Aktrise bija lieliska seglos, bet filmēšanas laukumā viņai atveda slimu zirgu. Dzīvnieks nometa Vavilovu. Ārsti tikai paraustīja plecus: kāda filma ar šādu traumu?

 

Kolēģi sākumā atbalstīja, teica, ka pagaidīs, bet tad Vavilova uzzināja, ka viņai ir atrasts aizstājējs un darbs turpinās pilnā sparā. Vienīgais, kurš palika pie Natālijas, bija viņas vīrs Samvels Gasparovs, kuru viņa satika filmas “Maskava asarām neti” pirmizrādē.

Pēc tam Natālija nolēma pilnībā pamest kino. Viņa izveseļojās pēc smagās traumas.  90. gados viņai  piedāvāja dažas lomas, taču viņa atteicās spēlēt.

Sieviete arī pazuda no kino pasaules sociālās dzīves, ballītēm utt. Viņa sāka dzīvot savam priekam, atsakoties sazināties ar presi.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu, kā aktrise izskatās tagad

Pievienot komentāru