Omītes viena no mīļākajām receptēm : Kabaču smalkmaizītes ar citronu

Es ar lielu prieku piedāvāju jums jauno vasaras hītu – saldos cukini mafinus.

Šie mafinu kusiņi ir ne tikai ārkārtīgi garšīgi, bet arī izceļas ar mitru drupaču un svaigu citrona aromātu, kas brīnišķīgi papildina cukini.

Kad cukini dārzeņi ir sezonā un to pārbagātība ir neizsmeļama, ir īstais laiks izmēģināt šo gardumu.

Šie mafinu kusiņi tiek izgatavoti no svaigiem cukini, un, lai gan tehniski jūs varat izmantot jebkuru cukini, vispievilcīgākie rezultāti tiek iegūti ar cukini, kas ir zaļās mizas dēļ.

Šī zaļā miza piešķir mafinam ne tikai izcilu garšu, bet arī pievilcīgu un svaigu izskatu. Zaļganais tonis sniedz mafinam patīkamu vizuālo efektu, padarot to izskatīgu un kārdinošu. Turklāt šī miza pievieno kūciņām papildu garšas nianses, kas padara tās vēl interesantākas un aromātiskākas.

Ja jums patīk izsmalcināti un neparasti saldumi, šie mafinu kusiņi ir ideāls veids, kā izmantot cukini ne tikai kā piedevu sāļajiem ēdieniem, bet arī kā galveno sastāvdaļu desertā. To neparastā kombinācija ar citrusaugļiem un cukini radīs unikālu garšas pieredzi, kas noteikti pārsteigs un iepriecinās jūsu garšas kārpiņas.

Neaizmirstiet izmēģināt šo recepti! Šie mafinu kusiņi ar savu izsmalcināto garšu un pievilcīgo izskatu būs lieliska papildinājuma jūsu desertu klāstam un sagādās prieku gan jums, gan jūsu ģimenei un draugiem.

 

Sastāvdaļas 12 gabaliņiem

Velku sviests 120 grami cukurs 180 grami olas 2 gab. citronu sula 1 ēd.k. citrona miziņa 2 tējk cukini 200 grami sāls 1/2 tējk. milti 300 grami cepamais pulveris 2/3 tējk. soda 1/4 tējk.

 

Ēdienu gatavošanas recepte:

Bļodā apvienojiet izkausētu sviestu, cukuru, olas, sāli, citrona sulu un miziņu. Viegli sakuļ līdz gludai. Pievienojiet rupji sarīvētu cukīni.

Sajauc. Pamazām pievieno miltus, kas izsijāti ar cepamo sodu un cepamo pulveri, un mīciet biezu mīklu.

Ievietojiet to veidnēs, piepildot tās līdz 3/4.

Liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz izžūst, apmēram 25 minūtes. Izņem un atdzesē uz režģa.

Lai šie saldie cukini mafinu kusiņi jums lieliski garšo! Ceru, ka to izsmalcinātā garša un svaigais izskats iepriecina un sagādā patīkamu garšas pieredzi. Bon appétit!

Leave a Comment