Ņujorkas miljonārs atklāj savus 4 veiksmes noslēpumus

Ņujorkas miljonārs Lukass Roitmans dalījās ar saviem četriem veiksmes noslēpumiem, raksta laikraksts New York Post.

“Panākumi reti kad ir tūlītēja parādība. Tas ir konsekventu centienu rezultāts laika gaitā,” viņš norādīja.

Roitmans stāsta, ka laikā, kad daudzi viņa draugi baudīja tradicionālo izklaidi, Roitmans jau 11 gadu vecumā radīja savu virālo tīmekļa videospēli.

“Vēl būdams pusaudzis, viņš izstrādāja Airhand, revolucionāru papildinātās realitātes programmatūru. Viņa ambīcijas ātri atmaksājās – inovatīvais izstrādājums tika pārdots par miljoniem starptautiskam uzņēmumam. Roitmans ir turpinājis strādāt tehnoloģiju nozarē, īpaši mākslīgā intelekta un robotikas jomā, un nesen pārdeva savu dronu jaunuzņēmumu Adia Robotics kompānijai Apple par 55 miljoniem dolāru,” raksta izdevums.

Lasi vēl: 5 sievietes, kurām nācās uzdoties par vīriešiem, lai darītu to, kas viņām patīk

Uzņēmējs uzskata, ka viņa lielos sasniegumus palīdzēja sasniegt četri ieradumi:

Neatlaidība. Stenfordas universitātes absolvents stāsta, ka patieso neatlaidības spēku viņš apguvis Palo Alto, kur viņam nācās pieņemt gan kultūras, gan akadēmiskās pārmaiņas. Viņš teica, ka ļoti svarīgi bija risināt šos izaicinājumus. Viņš piebilda, ka viņš ne tikai ieguva pasaules līmeņa izglītību, bet arī iemācījās, cik svarīga ir izturība. Roitmans uzskata, ka, ejot cauri grūtiem laikiem, ir svarīgi tajos atrast izaugsmi un iespējas.

Bezgalīga zinātkāre. Pēc tehnoloģiju ģēnija domām, viņa karjeras ceļu nosaka kaislība, zinātkāre un spēja absorbēt pēc iespējas vairāk informācijas. Viņš atzīmēja, ka tieši šī nerimstošā tiekšanās iedvesmo viņu nepārtraukti mācīties un pielāgoties, kas ir būtiski pastāvīgi mainīgajā tehnoloģiju vidē.

Inovācijas. Pēc Roitmana domām, ļoti svarīgi ir arī tas, lai jums būtu kaut kas unikāls, jo tas ļauj izteikties un izcelties ar kaut ko patiesi izcilu.

Līdzsvars. Lai gan darbs aizņem daudz laika, Roitmans saka, ka viņš cenšas atrast laiku saviem hobijiem, tostarp dejošanai, klinšu kāpšanai, klavierspēlei un piedzīvojumu sportam. Roitmans iesaka atpūsties no rutīnas.

 

Leave a Comment