“Nu… visu to, ko es skolā neizdarīju!” – populārais dziedātājs Intars Busulis aizrāvies ar mūsdienām neparastu hobiju

Foto – ekrānuzņēmums

Sarunu raidījumā “Slavenības. Bez filtra” vadītāja Katrīne Vasiļevska satiek populāro dziedātāju Intaru Busuli, kurš sarunas laikā pastāsta, ar kādu visai neparastu vaļasprieku viņš ir aizrāvies.

Busulis Katrīnei stāsta, ka dienā, kad abi tikušies, no rīta viņam bijis TV ieraksts, tāpēc gaidot pēcpusdienu viņš daudz staigājis pa pilsētu ar kājām. Katrīne vaicā, vai viņš tā dara vienmēr, uz ko Intars atbild, ka nebija līdzi paņēmis austiņas, kurās parasti klausās audio grāmatas latviešu valodā.

“Ko tik es neesmu klausījies – Rūdolfu Blaumani, visas tās “Raudupietes” un līdz pat “Silmačiem”. Nu… visu to, ko es skolā neizdarīju,” – Intars smejas.

Lasi vēl: “Es nokritu ceļos un sāku raudāt…” – latviešu talantīgais dziedātājs Dons atklāj par sevi ko līdz šim nezināmu

Viņš gan atzīst, ka audio grāmatas klausās tikai latviešu valodā, un izsecinājis, ka Blaumaņa darbos ir ļoti daudz pārsteidzošā: “Tur ir baigie pagriezieni pēkšņie – gluži kā Erkila Puaro stāstos.”

Foto – ekrānuzņēmums

Dziedātājs arī atzīst, ka tad, kad viņš lasa kādu īstu grāmatu, viņš mēdzot fonā klausīties meditācijas melodijas. “Tā ir tāda laba sajūta. Es jau laukos esmu, zini, kā, mūžīgā tumsa, ziema. Tad sākas grāmatu lasīšanas periods,” – viņš stāsta un atzīst, ka ir regulārs Talsu bibliotēkas apmeklētājs.

Sarunu ar dziedātāju Intaru Busuli vari noskatīties šajā video.

Leave a Comment