Noder pat iesnu gadījumā: 15 iemesli, kāpēc mājās vienmēr ir jābūt saimniecības ziepēm

Obligāti nopērciet sev kādu gabaliņu!

Parastās saimniecības ziepes spēj radīt īstus brīnumus! Tās ir viegli nopērkamas, viņas ir hipoalerģiskas, nesatur sulfātus un parabēnus. Tādām ziepēm ir jābūt katrās mājās!

Tās var izmantot ne tikai mazgāšanas nolūkos. Tā palīdzēs atbrīvoties no dažādiem ādas izsitumiem, tulznām, blaugznām, sēnītes un citām slimībām.

Lūk, kādas unikālas spējas piemīt saimniecības ziepēm:

1) Saimniecības ziepes ir lielisks antiseptiķis, ar tām var smērēt sīkās skrambas un ievainojumus. Tas pasargās jūs no infekcijas un paātrinās dzīšanas procesu.

2) Pēc sitiena ādu skartajā vietā sasmērējiet ar saimniecības ziepēm – tās novērsīs ziluma un pat puna parādīšanos.

3) Saimniecības ziepes lieliski cīnās ar vīrusiem. Jums ir sākušās iesnas? Jums palīdzēs ziepju šķīdums – apstrādājiet ar to nāsis. 2 – 3 tādas apstrādes – un jūs uz ilgu laiku aizmirsīsiet par saaukstēšanos.

4) Saimniecības ziepes var izmantot pat ķirurgi! Ja ar tām saziepē rokas un ļauj tām nožūt, tad saķert kaut ko (pat ievainojuma gadījumā) nebūs iespējams.

5) Jums ir parādījies iekaisums? Saimniecības ziepes un sīpolu sarīvējiet, samaisiet ar cukuru vienādās proporcijās. Iegūto maisījumu pielieciet iekaisumam un atstājiet uz visu nakti. No rīta no iekaisuma nebūs pāri palicis nekas.

6) Ja jūs ir nomocījusi sēnīte, nomazgājiet skarto vietu ar ziepēm, ļaujiet tām izžūt un apstrādājiet ādu ar jodu. Cilvēkiem, kuriem ir novērota pastiprināta sēnīšu parādīšanās, vēlams kājas mazgāt tikai ar saimniecības ziepēm.

7) Saimniecības ziepes palīdzēs nomierināt sakairinātu ādu. Izmantojiet tās pēc skūšanās vai depilācijas.

8) Saimniecības ziepes – tas ir lielisks dezinfekcijas līdzeklis. Ar ziepju šķīdumu var apstrādāt personīgās higiēnas līdzekļus (ķemmes, švammas, zobu sukas).

9) Lai iegūtu biezus un kuplus matus, vismaz reizi mēnesī matus izmazgājiet ar saimniecības ziepēm, pēc procedūras neaizmirstiet matus noskalot ar etiķi vai arī citrona sulas šķīdumu.

10) Ar saimniecības ziepju palīdzību var atbrīvoties no pinnēm. Šeit jums palīdzēs speciāla maska.

Saimniecības ziepes sarīvējiet uz rīves, sakuliet tās bļodā stingrās putās, samaisiet tās ar rupjo sāli vienādās proporcijās, uzklājiet uz tīru sejas ādu un paturiet aptuveni 30 minūtes.

Pēc tam nomazgājieties sākumā ar karstu, pēc tam ar aukstu ūdeni. Šo procedūru atkārtojiet 2 – 3 reizes dienā 2 nedēļu garumā.

11) Saimniecības ziepes – lielisks līdzeklis pret tulznām un plaisām uz kājām. Pagatavojiet vanniņu kājām: 2 litros ūdens izšķīdiniet 1 tējkaroti sodas un 1 ēdamkaroti sarīvētas saimniecības ziepes.

12) Lai āda paliktu tvirta un svaiga, vismaz reizi nedēļā mazgājieties ar saimniecības ziepēm. Pēc tam ādu sasmērējiet ar parastu bērnu krēmu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru