Nikolajs Puzikovs nācis klajā ar lieliem jaunumiem, par kuriem jau tagad mēļo un baumo teju puse Latvijas

Nikolajam Puzikovam pēdējos mēnešos pozitīvu notikumi bijis maz – viņš iekļuva nepatikšanās ar likumu un ziņas par šo notikumu dominēja mediju telpā attiecībā uz savulaik tik slaveno dziedātāju.

 

Piemēram, pagājušajā gadā Rīgas pilsētas tiesa viņa piesprieda naudas sodu par neizpaužamu ziņu atklāšanu, ko viņš bija izdarījis savā darbā kā likumsargs. Soda summa bija 6200 eiro.

Medijos jau iepriekš tika ziņots, ka ziņoja, ka Puzikovs atklājis kādam reperim, ka  viņš ir izsludināts meklēšanā. Saskaņā ar š informāciju, šovbiznesā iesaistītajam vīrietim bija aizdomas par to, ka viņš izsludināts meklēšanu, un viņš lūdzis palīdzību no Puzikova. Lai sniegtu atbalstu reperim, Puzikovs izmantojis savas pieejamās datubāzes, lai pārliecinātos par informācijas patiesumu un informētu viņu par situāciju.

Lasi arī: Andžela Perla prognozē maģisku gadu trim ķīniešu horoskopa zīmēm; Viņus gaida finansiāls izrāviens un panākumi

Bet kādi tad ir pozitīvie jaunumi? Tie saistīti ar skaisto un talantīgo dziedātāju Adrianu Miglāni, kura kādu laiku atpakaļ izšķīrās no sava vīra un bērna tēva. Viņai arī ir sarežģījumi privātajā dzīvē. Muzikālā šova “X Faktors” dalībniece A. Miglāne šobrīd viena pati audzina savu dēliņu. Raidījumā “Kad viņas satiekas”, Adriana dalījās ar saviem pieredzējumiem, atklājot, ka bērna tēvs pašlaik izrāda ierobežotu interesi par dēlu, un viņa saņem tikai 150 eiro alimentus mēnesī.

Tikmēr Puzikovs, piedaloties raidījumā “Pasaki to skaļi”, atklāja, ka ar lielu vēlmi vēlētos satikt savu “otro pusīti” un šobrīd apņēmīgi strādā pie šī mērķa.

Tā rezultātā jau tagad daudzi mēļo par jaunu pārīti Latvijas šovbiznesā… Bet kā ir patiesībā?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment