Nepalaidiet garām: četras vislabvēlīgākās dienas mūs sagaida tieši 2023. gada jūnijā

Taroloģe un parapsiholoģe Gaļina Janko pastāstīja, kuras 2023. gada jūnija dienas būs vislabvēlīgākās. Eksperta prognozi analizēja portāla Abiem žurnālisti.

3. jūnijs – pilnmēness Strēlnieka zīmē

Strēlnieks ir uguns zīme, kas simbolizē brīvību, piedzīvojumus, optimismu un ideālismu. Pilnmēnesi Strēlnieka zīmē pavada izaugsme, attīstība un dzīves apvāršņu paplašināšanās.

Šajā periodā veiksme pavada tos, kuri vēlas ceļot, izpētīt jaunas kultūras un paplašināt savas zināšanas. Cilvēki kļūst optimistiskāki, gatavi pieņemt jaunus izaicinājumus un rīkoties ar pārliecību. Viņi cenšas gūt vairāk prieka no dzīves un piedzīvot jaunas emocijas.

Lasi arī: 4 zvaigžņu zīmes, kam jūnijā zvaigznes sola lielu veiksmi naudas lietās

Šis ir labvēlīgs laiks vaļaspriekiem, sportam vai citām aktivitātēm, kas sagādā prieku un gandarījumu.

 

11. jūnijs Plutons ieiet Mežāzī

Plutons simbolizē pārvērtības, pārmaiņas un atdzimšanu. Tas ir saistīts ar spēka, kontroles un ietekmes enerģiju. Savukārt Mežāzis ir zemes zīme, kas simbolizē mērķtiecību, stabilitāti un pragmatismu.

Plutons Mežāzī ir viena no vislabvēlīgākajām pozīcijām šai planētai, jo šeit jūtas “kā mājās”. Bieži vien šo situāciju pavada globālas izmaiņas ekonomikā, politikā un sabiedrības sociālajā struktūrā.

Mēs varam sagaidīt būtiskas izmaiņas, kas pozitīvi ietekmēs daudzu cilvēku dzīvi visā pasaulē. Plutons Mežāzī var nest jaunas tehnoloģijas un inovācijas, kas mainīs mūsu dzīvesveidu. Šajā periodā bieži notiek jauni atklājumi zinātnē, medicīnā un tehnoloģijās.

Fortūna dos priekšroku tiem, kas cenšas nostiprināt varu un kontroli dažādās jomās, piemēram, biznesā, politikā un pārvaldībā. Spēcīgi spēlētāji iegūs lielāku spēku un ietekmi, savukārt vājākie var zaudēt savas pozīcijas.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 2 pašas labvēlīgākās dienas Jūnijā

COMMENTS

Pievienot komentāru