Nepalaidiet garām: četras vislabvēlīgākās dienas mūs sagaida tieši 2023. gada jūnijā

18. jūnijs – jauns mēness Dvīņu zīmē

Dvīņu zīme attēlo Gaisa stihiju un simbolizē komunikāciju, informāciju un domāšanu. Jaunā mēness laikā Dvīņos cilvēki kļūst sabiedriskāki un aktīvi apmainās ar informāciju. Šis periods ir labvēlīgs jaunu sakaru un kontaktu dibināšanai, kā arī mācībām un jaunu zināšanu apguvei.

Šī aspekta ietekmi vislabāk parāda mūsu elastība un pielāgošanās spēja. Šis ir labvēlīgs laiks jaunu projektu uzsākšanai vai esošo plānu maiņai. Turklāt mēs centīsimies attīstīt savas prāta spējas un iegūt jaunas zināšanas, savukārt veiksme mācībās būs mūsu pusē.

Ieteicams aktīvi strādāt pie jaunu draudzību un kontaktu dibināšanas, kā arī esošo attiecību stiprināšanas.

 

26. jūnijs Merkurs ieiet Vēzī

Merkurs ir planēta, kas simbolizē komunikāciju, garīgo darbību un loģiku. Vēža zīme savukārt apzīmē Ūdens stihiju un simbolizē emocijas, intuīciju un ģimenes saites.

Rezultātā Merkura ietekme Vēzī dod emocionālu komponentu visu veidu saziņai. Cilvēki kļūst izteiksmīgāki, viņi intensīvi pauž savas jūtas un emocijas. Šajā periodā viņi arī kļūst jūtīgāki pret citu cilvēku emocijām un labāk tās saprot.

Lasi arī: 4 zvaigžņu zīmes, kam jūnijā zvaigznes sola lielu veiksmi naudas lietās

Šis aspekts palīdz padziļināt komunikāciju ģimenes attiecību ietvaros, tāpēc nepalaidiet garām iespēju komunicēt un dalīties savās emocijās ar mīļajiem, kā arī parūpēties par viņiem. Turklāt Merkurs Vēzī asociējas ar intuitīvu un radošu domāšanu, kas ļauj rast jaunus nestandarta risinājumus un idejas, balstoties uz intuīciju.

COMMENTS

Leave a Comment