Nekad nesatiecies ar vīrieti, kurš nevēlās ar Tevi kopā darīt šo…

Ko tu tur jau paspēji sacerēt? Vīriešiem viss ir ļoti burtiski: ja viņam ir interesanti, kā tu tur, vai tu atceries par viņu, viņš pajautās. Ja viņš nejautā, tātad viņa dienas kārtībā tāda jautājuma vienkārši nav. Tas ir tieši tik vienkārši kā divi reiz divi. Tu vari iedomāties formulējumu „viņš nomira badā, tāpēc, ka viņām bija ļoti daudz darba”? Pareizi, ka nevari. Tāpēc, ka ja cilvēks grib ēst, tad viņš atradīs laiku kaut vai sviestmaizi apēst. Tāpat arī, ja vīrietis nav izsalcis pēc saskarsmes ar tevi, tad liec mierā viņu ar savām „sviestmaizēm”.

Nekad necīnies par vīrieti ar citu sievieti. Pat tad, ja viņš ir labākais vīrietis pasaulē. Pat ja tu viņu neprātīgi mīli. Pirmkārt, kur tas redzēts, ka govis buļļa dēļ badītos? Vai vistas gaiļa dēļ izskaidrošanos rīkotu? Dabā ir iekārtots tā, ka tieši tēviņi mātītes priekšā dižojas, lielās ar krāšņumu, balsi un spēku.

Bet otrkārt, kad šis pats „otrkārt” ielien jūsu attiecībās, tātad tevi salīdzina. Kā salīdzina veļas mašīnas vai putekļu sūcējus interneta veikala lapā. Piemeklē pēc noteiktu funkciju komplekta. Bet tur kur ieslēdzas analītiska pieeja, sirdij vietas vairs nav. Un pat ja šoreiz salīdzinājums būs tev par labu, rīt, esi droša, izvēlēsies jaunu, daudz pilnīgāku modeli.

avots: asn.in.ua

Pievienot komentāru