Nekad nepērciet šīs trīs lietas savam mājoklim: tās padara interjeru lētāku un kaitē jūsu makam

Bieži vien mēs vēlamies izrotāt savas mājas ar interesantiem mājas piederumiem. Tomēr tos ne vienmēr var apvienot ar kopējo interjeru vai arī tie ir vienkārši nepiemēroti.

Turklāt tas izrādās arī nevajadzīgi naudas izdevumi.

Par to, ko nevajadzētu iegādāties mājās, stāsta interjera eksperte Džoanna Kolmena.

Plastmasas plaukti un kumodes

Iespējams, jūs neesat dzirdējuši par šādiem jauninājumiem, un tie ir radīti tieši tiem, kas vēlas ietaupīt naudu par mēbelēm. Turklāt tos bieži vien novieto vannas istabā, lai izejmateriāli nesabojātos.

Tomēr patiesībā jūs varat pilnībā noniecināt visus pūliņus, jo šādas mēbeles izskatās neglīti un tikai rada izskatu, ka telpa ir aizkrauta ar krāmiem.

Krāsains apgaismojums

Pats par sevi tas ir interesants un oriģināls risinājums, taču tas var izjaukt harmoniju jūsu mājoklī, radot pārāk spilgtu gaismu apkārt. Ja mājās nepieciešams papildu apgaismojums, dodiet priekšroku maigam apgaismojumam, kas ir tuvs dabiskai gaismai.

Lasi vēl: 9 autovadītāja noslēpumi, kurus jums nemācīs autoskolā

Tekstila dušas aizkars

Dušas aizkars ir būtisks, lai dušas laikā vannas istabā nesaslapinātu citus priekšmetus. Tomēr tieši tāpēc, ka dušas aizkars ir pakļauts pastāvīgai ūdens plūsmai un gandrīz nekad neizžūst, uz tā veidojas dažādas baktērijas un sēnītes.

Šādā gadījumā, ja iespējams, labāk ir padomāt par stikla dušas durvju uzstādīšanu. Ilgtermiņā tas atmaksāsies, turklāt izskatīsies daudz estētiskāk!

 

Leave a Comment