Neīstie: Trīs Zodiaka zīmes, kas nav īsti draugi

Kāpēc vieni cilvēki pie pirmās nepieciešamības steidzas palīgā, bet citi vienmēr mīļi smaida, bet, kad nepieciešams, negaidīti pazūd? Šie “īstie” draugi var ne tikai izvairīties no taviem lūgumiem, bet pat tevi iegāzt.

Nesteidzies visā vainot rakstura atšķirības, vai vēl sliktāk – sevi. Astrologi saka, ka dažas zodiaka zīmes ir vairāk tendētas domāt par sevi, un biedriskas attiecības viņiem nav prioritāte. Mēs jums sagatavojām informāciju par 3 zodiaka zīmēm, kuri neprot draudzēties.

Pašas nedraudzīgākās zodiaka zīmes

Jaunava

Jaunavas vienmēr ir ļoti laipnas. Viņas neskopojas ar komplimentiem. Šīs zīmes pārstāvji ar prieku sastādīs tev kompāniju, lai kopā dotos uz ballīti vai kino. Bet draudzēties pa īstam viņi neprot. Šodien tu viņam esi tuvs cilvēks, bet rīt tevi iegāzīs.

Ja tu vēlies būt labās attiecībās ar Jaunavām, turi viņas no sevis atstatus.

Vērsis

Vērši ļoti mīl sevi. Ja tu domā, ka jūsu draudzība ir spējīga to izmainīt, tu kļūdies. Vērša zīmē dzimušie gaida, ka tu par viņu sajūsmināsies un atbalstīsi. Ja tu tam neesi gatavs, tad ir vērts no viņa nedaudz attālināties.

Ūdensvīrs

Pirmajā acu uzmetienā Ūdensvīri patiesi interesējas par tavu dzīvi. Viņi vēlas par tevi uzzināt visu. Šāda drauga uzmanība var būt ļoti patīkama. Labi, nav nekad traks, ja jautā par to, ko tev patīk darīt vakaros, un ko tu mīli darīt brīvdienās. Bet ar laiku tas var pārvērsties totālā kontrolē. Un tad tavu personīgo informāciju izmantos pret tevi. Vienmēr vispirms padomā, pirms stāsti savus noslēpumus Ūdensvīram.

Ja tu iekļuvi šajā nedraudzīgāko zīmju sarakstā, tas vēl neko nenozīmē. Arī bez zodiaka zīmes ir vēl daudzi faktori, kas atstās ietekmi uz tavu raksturu.

avots: golbis.com

Pievienot komentāru