Negadījumā 66 gadu vecumā aizgājis slavens aktieris un muzikants; “Vārdos nevar izteikt, cik dziļi es izjūtu šo zaudējumu”

Slavens aktieris, ģitārists, dziedātājs un muzikants devies mūžībā 66 gadu vecumā. Tuvinieki satriekti par nelaimes gadījumu.

Aktieris Pīters Hārdijs miris 66 gadu vecumā pēc noslīkšanas Fremantlā, netālu no Pērtas, Rietumaustrālijā, kad viņa draugi un ģimene izrādīja cieņu.

Saskaņā ar The West Australian ziņojumiem , kaimiņu zvaigzne, iespējams, snorkelēja Sautbīčā Fremantlā, kad viņam radās grūtības.

Gaidot ātrās palīdzības mediķus, apkārtējie bija veikuši CPR, taču neatliekamās palīdzības brigādes nespēja glābt Hārdiju, kurš nomira notikuma vietā.

Lasi vēl: FOTO Lielākais redīss pasaulē iegūst Ginesa rekorda titulu

Tiek uzskatīts, ka Hārdijs ir devies uz Pērtu, kur viņš uzauga, no Londonas, lai apciemotu savu veco māti.

Hārdijs bija ieguvis slavu, spēlējot Džimiju Drinu Austrālijas ziepju operā 1997. gadā, pirms viņš spēlēja 2000. gada filmās McLeod’s Daughters un Chopper.

Ziņas par Hārdija nāvi apstiprināja viņa brālis Maikls, kurš sacīja: “Esmu satriekts, paziņojot, ka mans brālis Pīters Hārdijs šorīt pēkšņi nomira. Dusi mierā, mans mīļotais mazais brāli.”

Arī citi sociālajos tīklos izteica līdzjūtību, Hārdija draugam Endijam Bērnsam rakstot: “Apbrīnojamais un skaistais Pīters Hārdijs noslīka, snorkelējot Pērtas Sautbīčā.

“Viņš bija 66 gadus vecs un izskatījās pēc grieķu dieva, tik labi piemērots un tik laimīgs, ka ir atgriezies dzimtajā WA, viesojoties no Londonas, kur viņš bija ieradies mājās.”

Lasi vēl: Kā normāls tēvs skolas sapulcē iedomīgās mammītes pārmācīja

Viņš piebilda: “Vārdos nevar izteikt, cik dziļi es izjūtu šo zaudējumu. Mēs esam bijuši tuvi draugi kopš kopdzīves Neutral Bay Sidnejā 80. gadu vidū.

“Viņš bija lielisks aktieris, brīnišķīgs dziedātājs un ģitārists, viņš arī spēlēja bungas un saksfonu. Viņam vienmēr ir paticis uzstāties teātrī, kā arī kino un TV.”

Bērnss piebilda, ka Hārdijs Londonā iegādājies kanāla laivu, no kuras ierakstīs mūziku un nosūtīs to savam draugam.

Draugs turpināja: “Sirsnīga līdzjūtība visai viņa ģimenei un daudziem draugiem par šo postošo zaudējumu, īpaši viņa skaisto draudzeni Lizu, mēs esam kopā ar jums. Vale dārgais draugs Pīters Hārdijs RIP.”

Cits draugs Ross Andersons rakstīja: “Šīs ziņas ir tik sirdi plosošs šoks. Viņš tiks turēts okeāna plašajās rokās, līdzās viņš uzaugs, un visu to cilvēku sirdīs, kurus viņš uzņēma savā vitālajā un asprātīgajā orbītā.

“Sirsnīga līdzjūtība ģimenei, draugiem un kolēģiem.”

Šajā grūtajā laikā mēs domājam ar Hārdija ģimeni un draugiem.

Lasi vēl: VIDEO Ar lieliskām ziņām nācis klajā populārais mūziķis Andris Kivičs

COMMENTS

Pievienot komentāru