Mājas īpašniece sašutusi: lūk kādas lietas pastnieks dara pie viņas pastkastītes

Kāda iedzīvotāja ir nobažījusies un neapmierināta ar pasta darbinieku, ar kuru viņai nākas saskarties gandrīz katru dienu. Vīrietis novedis sievieti līdz izmisumam.

Fakts ir tāds, ka vīrietis, kas piegādā dāmai vēstules un sūtījumus, vienlaikus urinē pie viņas pastkastītes. Reiz tas notika sievietes bērnu acu priekšā, un viņa ir pārliecināta, ka šāds skats absolūti nav paredzēts jaunām acīm.

Lasi arī: Negadījumā 66 gadu vecumā aizgājis slavens aktieris un muzikants; “Vārdos nevar izteikt, cik dziļi es izjūtu šo zaudējumu”

Sākumā viņa sliecās izrādīt sapratni pastniekam, jo, esot maršrutā, viņam ne vienmēr ir pieejama tualete. Bet tajā pašā laikā jūs varat izmantot daudz nomaļākas vietas, lai apmierinātu savas vajadzības.

Mēģinājums sarunāties ar vīrieti ne pie kā nav novedis – atbildē viņš norādīja, ka urinējis, kur grib.

Satrauktā un diezgan dusmīgā dāma jau ir sazinājusies ar attiecīgajām Lielbritānijas iestādēm, lai risinātu šo situāciju. Šķiet, ka nav pat tā, ka pastnieks nevar nostāvēt uz tualeti. Acīmredzot viņam patīk uzmanība, ko viņš piesaista ar savu uzvedību. Un tas nozīmē, ka cilvēkam ir nepieciešama ārstēšana – un, iespējams, kādu laiku viņš ir jāatceļ no darba, lai viņš nevienu nesadusmotu un nebaidītu. Īpaši bērnus.

COMMENTS

Pievienot komentāru