“Nav pieejams nekas!” – latviešu populārā dziedātāja Olga Rajecka dusmīga par jauno vilciena reisu uz Viļņu

Foto – ekrānuzņēmums

Jau ziņots, ka no decembra beigām reizi dienā kursē vilciens no Viļņas uz Rīgu un atpakaļ. Pirmais reiss Rīgā tika sagaidīts jau pērn, 27.decembrī. Daudzi jau steiguši izmēģināt reisu uz Lietuvu, un dalījušies savos pirmajos iespaidos. Arī populārā dziedātāja Olga Rajecka izteica savu viedokli par šo nelielo ceļojumu.

“Šobrīd braucu uz Viļņu ar vilcienu. Siltie ēdieni nosacītā restorānā beidzās jau pirms Jelgavas. Mēs braucam ar draugiem un gribējām iedzert v***u vai šam****ieti, jo beidzot neesam pie stūres! Nav pieejams nekas!

Ēdienu un dzērienus ņemiet līdzi! Lai jauks ceļojums jums visiem, kas nolēmuši braukt uz Viļņu ar vilcienu! 1 klase no 2 ne ar ko neatšķiras! Pārējais viss pieņemami!” – dziedātāja dalījās savos iespaidos, ierakstot to socvietnē “Facebook”.

Foto – ekrānuzņēmjums

Tikmēr Lietuvas uzņēmums informē, ka vilciens no Viļņas katru dienu izbrauks plkst. 6:30, no no Kaišadores – 7:12, no Šauļiem – 8:51, no Jonišķiem – 9:30, bet Jelgavā tas ieradīsies 10:06, Rīgas Centrālajā stacijā – 10:43.

Savukārt uz otru pusi vilciens kursē šādos laikos: Rīgas Centrālā stacija – 15:28, Jelgava – 16:08. Šauļos tas ieradīsies 17:21, bet Viļņā – 19:51.

Savulaik, viesojoties raidījumā “Pasaki to skaļi” Olga Rajecka pastāstīja, ka iepazīšanās ar vīru Ivo sākusies nepavisam ne uz romantiskas nots. Kādā koncertā viņš bijis skaņotājs, un uzlicis nepareizo dziesmu.

Lasi vēl: “Es nokritu ceļos un sāku raudāt…” – latviešu talantīgais dziedātājs Dons atklāj par sevi ko līdz šim nezināmu

“Un es savā stulbumā no skatuves zālei saku – nu, laikam, piedodiet, šī nav tā dziesma. Laikam mūsu operators ir drusku pārkarsis saulē! Pēc koncerta Ivo ienāca un bija dusmīgs, viņš man teica, ka es uzvedos kā dziedātāja – zvaigzne, ka nedrīkst tā atļauties runāt no skatuves. Riktīgi man nodeva!”

Foto – ekrānuzņēmums

Pēc kāda laika Olga esot atvainojusies viņam. “Es teicu, Ivo, piedod man par to reizi. Bet viņš man atbild, ka jau vairs neko neatceras. Viņš jau visu bija aizmirsis. Bet es viņam saku – nu, bet es taču atceros. Viņš man saka – labi, tad es tev piedodu.”

Tā sācies abu iepazīšanās stāsts, kas beidzies ar bildinājumu un kāzām.

Olga Rajecka stāsta savu iepazīšanās stāstu ar vīru Ivo raidījumā “Pasaki to skaļi”:

Pievienot komentāru