Naudas laiks: kurām piecām zvaigžņu zīmēm 2023. gada marts kļūs par “zelta laiku”

Pavasaris ir atjaunošanas un sākuma laiks. Dažām zīmēm būs neticami paveicies sākt jaunu dzīvi ar pamatīgu summu kabatā. Kas ir šie laimīgie, sacīja zvaigžņu eksperti.

Vispārējā prognoze 2023. gada martam

Marta pirmā dekāde būs diezgan labvēlīga, kas daudziem ļaus veikt pozitīvas pārmaiņas personīgajā un profesionālajā dzīvē. 2023. gada pavasara pirmajā nedēļā augšanas fāzē esošais Mēness atvieglos biznesu, ekonomisko aktivitāti un iepazīšanos.

Arī mēneša sākumā Merkurs ieies Zivju zīmē. Šī zīme mūs mudina uz sirsnību, bet piespiedīs mūs slēpt savas jūtas. Ja nevēlaties, lai tas negatīvi ietekmētu jūsu personīgo dzīvi, atklāti demonstrējiet savu attieksmi pret partneri, īpaši pirms 2023. gada 8. marta. Veltiet laiku svētku plānošanai, dāvanu iegādei. Varbūt laiks doties ceļojumā.

Saules un Urāna sekstile mēneša sākumā sola negaidītus patīkamus pārsteigumus, notikumus.

Pirmā dekāde ir romantiskākā 2023. gada martā un labvēlīga attiecību saskaņošanai. Šobrīd ir labi pievērst uzmanību ne tikai savam partnerim, bet arī citiem radiniekiem, bērniem, vecākiem.

Pievērsies veselībai

Arī šajā laikā būtu labi parūpēties par savu veselību.

Jāpiebilst liktenīgs notikums, 2023. gada 7. marts Saturns veic ingresiju Zivju zīmē. Tas sola jaunus noteikumus un ierobežojumus Zivju kontrolētajās jomās. Piemēram, kino, mūzika, medicīna, farmācija, reliģija un citi.

Pēc pilnmēness, kas būs 7. martā, aktivitāte un enerģija samazināsies, un tas ietekmēs cilvēku noskaņojumu.

2023. gada marta prognoze paredz dzīvības potenciāla samazināšanos mēneša otrajā dekādē Merkura, Saules un Marsa kvadrāta dēļ. Daudziem tas var izraisīt imunitātes pavājināšanos, palielināt nelaimes gadījumu skaitu, traumas, konfliktus. Pieaugs agresivitāte un nevēlēšanās pildīt saistības saskaņā ar jebkādiem līgumiem. Šis periods nav piemērots ceļošanai, treniņu sākumam, attiecību attīstībai.

21. martā būs jauns mēness Aunā un sāksies jauns astroloģiskais gads, Saule pāries Aunā, uz Merkuru. Lielākā daļa cilvēku izjutīs spēka, radošas iedvesmas, entuziasma uzplaukumu. Daudzi cilvēki vēlas kaut ko mainīt dzīvē.  Aunā zvaigznājā ceļo arī Jupiters un Hīrons. Izrādās, ka Auna enerģijas izpaudīsies ļoti skaidri. Cilvēki vēlēsies parādīt, uz ko ir spējīgi, dalīties ar savām oriģinālajām idejām personīgajā, radošajā, biznesa dzīvē. Draudzīgie un lietišķie kontakti uzlabojas un paplašinās. Tāpat šim periodam raksturīgs impulsivitāte, steiga, tāpēc reizēm atturi sevi, lai padomātu, vai visu dari pareizi.

Būs vēlme visu sasniegt saviem spēkiem. Mēness sekstile uz Plutonu jaunā mēness laikā dos papildu enerģiju un kaislību mērķa sasniegšanai. Vienkārši neejiet pāri galvām, jo ​​tagad jūs vēlaties būt pirmais visā un nekādā gadījumā neatdot savas pozīcijas. Un daudzi cīnīsies līdz galam.

Lielisks mēnesis mīlas attiecībām, romantikai. Merkurs ceļos cauri Zivīm, sliecot mūs uz jutekliskumu, maigumu. Tomēr daudz ko, it īpaši personīgās attiecībās, var uztvert kā iluzoru. Neskaidra domāšana, savas fantāzijas neļaus objektīvi novērtēt attiecības, analizēt viņu perspektīvu.

Kad mēneša vidū Venera ieies Vērša zīmē, daudzas lietas nostāsies savās vietās. Mūs interesēs ne tikai mīļotā cilvēka komforts, bet arī savējais. Daudzi sāks domāt par to, ko viņi iegūst šajās attiecībās. Īpaši labvēlīgs periods būs zemes un ūdens zīmēm.

 

Bet kurš martā kļūs bagāts

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Auns

Auni saņems jūtamu algas pieaugumu, kas segs visas šī brīža sadzīves vajadzības. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pat varēs uzkrāt “drošības spilvenu” – uzkrājumus, kas vienmēr būs pa rokai.

 

Dvīņi

Spriežot pēc Dvīņu dzimšanas diagrammas, pēdējos 5 mēnešus viņi ir atradušies naudas bedrē. Martā viņi pamazām sāks izkļūt no šī nelabvēlīgā perioda. To veicinās veiksmīga personīgā biznesa un ekonomiskās aktivitātes attīstība.

 

Svari

Svari nolems palīdzēt. Marts stāsta, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs kāds mecenāts vai ziedotājs, kurš vēlēsies palīdzēt Svariem atrisināt finansiālas nepatikšanas. Naudas pietiks ne tikai parastām vajadzībām, bet arī lai atļautos greznību.

 

Strēlnieks

Marts sniegs Strēlniekam iespēju neuztraukties par to, cik tas maksā. Strēlnieki varēs atļauties to, ko ilgi nav uzdrošinājušies. Galvenais ir nežēlot naudu sev, jo tā nav izšķērdība, bet gan ieguldījums. Zvaigznes brīdina Strēlnieku, ka pastāvēs risks iztērēt ienākumus ne pārāk pareizi – ir vērts atturēties, ieraugot aizdomīgi zemās cenas un vilinošas atlaides.

 

Zivis

Martā liktenis Zivīm sagatavo nopietnus pārbaudījumus, taču finansiāli būs labi. Viņi varēs iepriecināt sevi ar patīkamu iepirkšanos, kā arī iegādāties kaut ko savam dvēseles radiniekam.

COMMENTS

Leave a Comment