Naudas horoskops 2023. gadam visām zodiaka zīmēm

Gaišreģe un bioenerģētiķe Mirella Gasanova sastādījusi finanšu horoskopu 2023. gadam visiem zodiaka apļa pārstāvjiem. Džentlmenis.lv žurnālisti strādāja ar eksperta prognozi.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Jau gada sākumā Auni var rēķināties ar izmaiņām finanšu sektorā. Fakts ir tāds, ka jūs vairs nebūsiet apmierināts ar savu darbu un ienākumu apjomu.

Tāpēc sāksi meklēt un uzreiz atradīsi optimālo finanšu risinājumu. Esiet optimistiskāks un uzņēmīgāks – un līdz pavasarim jums būs lielisks darbs un daudzsološi projekti.

Tomēr nenolaid visu naudu uzreiz – atliec noteiktu summu jauniem sasniegumiem.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērša finansiālā situācija 2023. gadā būs vairāk vai mazāk stabila. Protams, manna no debesīm tev uz galvas nekritīs. Jums būs smagi jāstrādā, bet jūs saņemsiet arī pienācīgu atlīdzību.

LASI VĒL: Fenšui meistars Raimonds Lo atklāj, ko sagaidīt 2023. gadā

Novērtējiet to, kas jums ir šeit un tagad, un nesūdzieties par likteni. Labākais gada periods tev būs vasara, kad vari pat investēt kādā daudzsološā projektā. Pretojieties kārdinājumam un nedzenieties pēc vieglas naudas.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi 2023 dos lielas izredzes un iespējas finanšu sektorā. Visas tikšanās un darījumi ritēs kā pulkstenis. Jūs neapstāsieties pie tā un atvērsiet sev jaunus apvāršņus.

Un, ja vēlaties gūt maksimālu labumu no saviem projektiem, atrodiet uzticamus partnerus un rīkojieties pareizi un kompetenti. Līdz gada beigām jūsu labklājība ievērojami palielināsies.

 

 

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži 2023. gadā jutīsies pārliecināti. Finanšu sektorā jūs sagaida stabilitāte un jaunas iespējas. Galvenais ir pareizi noteikt prioritātes un prast sevi izpaust, parādot visas savas labākās puses.

Saņemot dažas naudas summas, neaizmirstiet tās uzkrāt. Iespējams, līdz gada beigām saņemsiet labus ienākumus no banku noguldījumiem vai kāds jums atstās mantojumu. Nešaubies un neuzticies – visu pieņem ar pateicību.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

2023. gadā Lauvas būtiski uzlabos savu finansiālo bāzi. Šis būs svarīgu un svarīgu lēmumu laiks, kas jums dos milzīgu labumu. Veiksme ir jūsu pusē, jums tas ir jāizmanto.

Atgriezieties pie projektiem, kas iepriekš šķita jums nepieejami. Izlemiet investēt kādā biznesā – tas jums radīs labu interesi. Iegūstiet spēcīgu naudas plūsmu.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Taču Jaunavām labāk 2023. gadā finanšu sektorā uzvesties klusi un uzmanīgi. Investīcijām, kredītiem un riskiem ļoti nelabvēlīgs periods.

Pārvaldiet savu budžetu pēc iespējas racionālāk, netērējiet naudu neapdomīgi dažādām nesvarīgām lietām.

Situācija līdz rudenim nedaudz uzlabosies, taču tik un tā rūpīgi seko līdzi savam maciņam un kontrolē visus ienākumus un izdevumus.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem pirmais pusgads būs veiksmīgākais finanšu sektorā. Naudas veiksme pāries jūsu pusē. Jūtieties brīvi uzņemties lielus projektus un nebaidieties riskēt.

Labākais risinājums jums ir ieguldījumi nekustamajā īpašumā. Finansiālā atdeve ilgi nebūs jāgaida. Tāpat nopietna peļņa jūs sagaida gada beigās, kad varēsiet noslēgt lieliskus darījumus.

LASI VĒL: Fenšui meistars Raimonds Lo atklāj, ko sagaidīt 2023. gadā

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem 2023. gadā būs arī finansiāla veiksme. Šis periods gatavo jums daudz priecīgu notikumu. Šis ir izlases naudas un pilna maka laiks.

Turklāt jūs varat un vajadzētu uzņemties iepriekš iesaldētus projektus – tagad tie jums būs veiksmīgi un izdevīgi. Visbeidzot, jums ir jāatrod uzticami partneri un sponsori. Turklāt jūsu ģimene un draugi jūs atbalstīs it visā.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieka finansiālais stāvoklis 2023. gadā būs stabils, taču bez lielām izmaiņām. Priecājieties, ka jums ir regulāri ienākumi – daudziem pat tādu nav.

Ja jūsu darbā kaut kas jums neder, varat sākt meklēt citus daudzsološākus variantus. Bet nenogrieziet plecu, nosveriet visus plusus un mīnusus. Nebaidieties no pārmaiņām – un jūsu dzīvē ienāks kaut kas skaists.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem 2023. gads būs ļoti paredzams, un tas jūs iepriecinās. Galu galā jūs ienīstat pārsteigumus, īpaši finanšu sektorā. Nebaidieties ieguldīt kādā interesantā projektā – un tas jums nesīs labu peļņu.

Rudens naudas ziņā tev būs īpaši labvēlīgs. Tomēr, saņemot labu naudas summu, nesteidzieties to tērēt vai kādam aizdot. Tātad jūs riskējat zaudēt šo naudu uz visiem laikiem.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīri gada sākumā domās par darba vietas vai pat darbības jomas maiņu. Pateicoties jūsu apņēmībai un drosmei, jūs varēsiet būtiski uzlabot savu materiālo labklājību un veikt sen plānotus lielus pirkumus.

Jums būs arī nepieciešamā summa sapņu ceļojumam.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Finansiālā veiksme vasarā uzsmaidīs Zivīm. Šajā periodā jums būs lieli darījumi un svarīgas finanšu lietas. Tomēr, atrodoties pacilātā noskaņojumā no uzvarām, nesteidzieties tērēt naudu.

Labāk tos atlikt vajadzīgākām un svarīgākām lietām. Atsakieties no izšķērdības un rūpīgi plānojiet savu budžetu.

COMMENTS

Pievienot komentāru