Naktsklubs “Coyote Fly” nojaukts un uzbūvēts praktiski no jauna

“Coyote Fly” jau 13 gadus pulcē Rīgas nakts dzīves baudītājus, un ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām pilsētā.

13 gadus noturēties līderpozīcijā izklaides sfērā ir liels sasniegums, pie kā strādā vesela profesionāļu komanda, kas, gadiem ejot, uztur “Coyote Fly” stilu dzīvu un ievieš aizvien jaunas pasaules tendences arī pie mums Rīgā. Nu “Coyote Fly” nosprauduši jaunu mērķi – mēneša laikā pilnībā renovēt visu klubu.

“Mēs tiešām nojaucām visu kluba iekštelpās! Kaut ko tādu neesam darījuši nekad, šī nav vienkārši renovācija, šis ir kas vairāk!” stāsta naktskluba “Coyote Fly” vadītāja Liene Bukbārde.

Klubs savu darbību noslēdza 31.decembrī, kad tika sagaidīts Jaunais gads. Uzreiz kā apmeklētāji devās prom, sākas renovācijas darbi un jau 2.janvārī tika ielaista celtnieku komanda un remontdarbi sākušies. Klubs tika izjaukts pa sastāvdaļām 3 dienās līdz palikušas tikai sienas.

“Neslēpšu, ka bija brīdis, kad likās – esam aizgājuši par tālu un uzstādījuši nereālu mērķi, mēneša laikā pilnībā pārbūvēt klubu, taču, pateicoties mūsu komandai un pieredzei, darbi iet uz priekšu raiti un atklāšana notiks 8.februārī, uz kuru gaidām visus mūsu mīļos Rīgas ballētājus, ” L. Bukbārde papildina.

Lai gan par renovācijas darbiem rīdzinieki uzzināja vien janvārī, tā sākta jau pirms pusotra gada, daloties ar idejām, meklējot iedvesmu un apkopojot tendences.

Idejas atjaunotajam “Coyote Fly” ir ņemtas no visas pasaules, pabūts, vairāk kā 20 “World’s Finest Clubs” top klubos, lai saprastu, kurp virzās izklaides industrija. Arī “Coyote Fly” kopš 2018. gada februāra ir viens no “World’s Finest Clubs” biedriem un saņēmis šo augsto atzinību. Tagad pasaules mēroga labākās idejas pielāgotas Latvijas publikas gaumei.

“Coyote Fly” atjaunots būs pilnība viss, jo, kā jau minēts iepriekš viss tika nojaukts un izmests ārā. “Uzbūvēsim jaunu! Sākot no bāra, gaismām, mēbelēm, dizaina priekšmetiem, līdz glāzēm un mūsu meiteņu tērpiem, kopējās investīcijas nedaudz pārsniedz 300 000 eiro. Mēs nojaucām pat skatuvi, lai pasaules mākslinieki būtu tuvāk mūsu apmeklētajiem, mēs noliksim mūsu klientus blakus māksliniekam,” par ieceri stāsta L. Bukbārde.

Un piemin, ka “”Coyote Fly” gatavo arī ko slepenu īpašiem viesiem, taču par to viesi uzzinās, kad atnāks pie mums, varam pačukstēt, ka tas ir vēl viens bārs un lounge, kas neatradīsies kluba zonā, taču par šo vietu, lai paturētu nelielu mistēriju, ļausim runāt mūsu apmeklētājiem un draugiem.”

“Coyote Fly” ir arī sagatavojuši neaizmirstamu pasākumu gada plānu. Klubā uztāsies ne tikai vietējās mūzikas zvaigznes, bet arī tādi mākslinieki kā populārais Krievijas producents un dīdžejs SMASH, slavenās meiteņu popgrupas Pussycat Dolls dalībniece Melody Thornton, elektroniskās mūzikas izpildītāja CASCADA, pasaules dīdžeju iecienītā vokāliste Tara McDonald, Deepest Blue grupas līderis Joel Edwards un neskaitāmi lielāko pasaules festivālu dīdžeji, kā EDX, Madison Mars, Moguai, Filatov&Karas, un daudzi, daudzi citi. 2019 gads būs neaizmirstams Rīgas naktsdzīvē.

Par gaidāmajiem pasākumiem klubs paziņojis janvāra beigās savos sociālajos tīklos ievietojot video Holivudas stilā, radot ko līdzīgu īstam filmas treilerim.

Kopā ar vienu no vietējiem labākajiem video producentiem un “Coyote Fly” meitenēm izveidots episks, stilizēts un ar humora pieskaņu Holivudas grāvējs, pat izmantota starptautiski atpazīstamā balss, kura runā fonā un ir ierakstīta ASV, lai radītu īstu kino treilera sajūtu.

Liene Bukbārde paskaidro: “Godīgi sakot, gribējām pasmieties paši par sevi un vienlaikus pastāstīt mūsu klientiem par jaunumiem.”

“Coyote Fly” kluba atklāšana paredzēta 8.februāri, plkst.23, ar lielo atklāšanas šovu plkst.00.

Pievienot komentāru