Mega efektīvs 10 minūšu treniņš plakanam vēderam

Daudzām sievietēm viens no galvenajiem sporta mērķiem ir plakans vēders. Tas ir tāpēc, ka kaitinošie tauki ap vidukli ir ne tikai kaitīgi veselībai, bet arī nogalina pašapziņu. Patiesībā jūs varat to labot.

Vienkārši atcerieties, ka, lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem, nepieciešama integrēta pieeja. Sportošana kopā ar haotisku diētu nemainīs jūsu ķermeni. Un tikai ēšana bez vingrinājumiem nepalīdzēs jūsu muskuļiem kļūt tonizētam. Mēs vēlamies jums piedāvāt 10 vingrinājumus, kas palīdzēs jums iztaisnot taisnos un slīpos vēdera muskuļus. Tos var veikt jebkurā diennakts laikā, galvenais ir ne agrāk kā 2 stundas pēc ēdienreizes.

LASI VĒL: Viena karote ķimeņu dienā būs lielisks palīgs, lai notievētu

1.Roku stiepšana pie pirkstu galiem;

2. W formas kāju atcelšana no grīdas;

3. Ceļu pievikšana pie krūtīm;

4. Krustveida kāju šķērsošana;

5. Taisnu kāju atcelšana no zemes, pārmaiņus;

6. Ķermeņa augšdaļas atcelšana, pārmaiņus stiepjoties uz katru sānu;

7. Ķermeņa augšdaļas atcelšana sānu pozīcijā;

8. Pagriezieni pa labi un pa kreisi, ķermeņa augšdaļu 45 grādu leņķī;

9. Kāju pacelšana uz augšu, balstā guļus;

10. Planka pozīcija, pārmaiņus atceļot kājas.

Veltiet šim treniņam vismaz 10 minūtes dienā! Katram vingrinājumam atvēliet 45 sekundes un pēc katra vingrinājuma ievērojiet 15 sekunžu pārtraukumu. Ķermenis un prāts vienmēr darbojas kopā. Veicot vingrinājumus, koncentrējieties un sajūtiet, kā vēdera muskuļi saraujas. Ja muskuļos jūtat dedzinošu sajūtu, turpiniet.

LASI VĒL: Kur sirds patīk tev? Izvēlies savu sirdi un saņem pārsteigumu!

Tā ir laba zīme, jo muskuļi strādā: neļaujiet dedzinošajai sajūtai sevi apturēt, izaiciniet sevi, lai vēlāk varētu novērtēt smagā darba rezultātus. Saglabājiet šo treniņu sev, lai jūs varētu sākt veikt to sev ērtā laikā. Mēs ticam jums!

COMMENTS

Pievienot komentāru