Mutē kūstošas pankūkas no piena

Šīs pankūkas ir īpašas ar to, ka tās būs ļoti gaisīgas, bet tai pat laikā tām ir ļoti blīva konsistence. Tās lieliski garšos kopā ar saldo sīrupu, ievārījumu, iebiezināto pienu vai saldējumu.

LASI VĒL: Kur sirds patīk tev? Izvēlies savu sirdi un saņem pārsteigumu!

Pankūkas ir garšīgas un sātīgas, un tās ir viens no vienkāršākajiem un veselīgākajiem desertiem gan bērniem, gan pieaugušajiem. Der arī kā viegla uzkoda visai ģimenei. Pankūkas var baudīt arī kopā ar svaigiem vai saldētiem augļiem, biezpienu vai krēmsieru. Šī vienkāršā recepte palīdzēs jums palutināt savu ģimeni ar garšīgu un viegli pagatavojamu ēdienu, kura pagatavošana aizņems tikai 30 minūtes.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Milti 300 g.

Piens 200 ml.

Soda ½ tējk.

Cukurs 2,5 ēd.k.

Augu eļļa, labāk ņemt bez smaržas, 2 ēdamk.

Šķipsniņa sāls;

Kā pagatavot: Bļodā rūpīgi samaisa sausās sastāvdaļas. Blenderī sakuļ sviestu, olu un pienu, jūs varat izmantot arī dakšiņu, galvenais ir tas, lai jums izveidotos gaisīgas putas. Visu samaisa. Tālāk labi jāuzkarsē panna, neizmantojot augu eļļu. Uzmanīgi ieliet pannā mīklu.

LASI VĒL: Lai klozetpods vienmēr spīdētu un laistītos, un lai tualetē vienmēr būtu svaigs aromāts. Ļoti iedarbīga recepte

Cepiet pankūkas līdz parādās mazi burbuļi, tad apgrieziet tās otrādi, cep tik ilgi, kamēr pankūka ir zeltaini brūna. Vislabāk pasniegt siltā veidā, pankūkām pievienojot saldās mērces vai skābo krējumu. Labu apetīti!

Pievienot komentāru