Medū glazētas vistas recepte, maiga, mūtē kūstoša gaļa

 

2.Pagatavosim marinādi. Nelielā traukā sajauciet ķiplokus, eļļu, garšvielas, cukuru un citronu sulu. Neaizmirstiet pievienot sinepes. Ierīvē iegūto pastu uz vistas no visām pusēm.

3.Ievietojiet vistu ciešā maisiņā un atdzesējiet 40 minūtes.

Lasi arī: Lieliska siera kūkas recepte, kurai nav nepieciešams iebiezinātais piens vai milti, un nav nepieciešama cepeškrāsns

4.Mūsu vistas glazūra tiek pagatavota diezgan ātri. Katliņā jāsajauc sinepes, čili pipari, ābolu sula un medus. Pagaidiet, līdz maisījums uzvārās, pēc tam vāra uz lēnas uguns 15 minūtes.

 

5.Vistas gaļu var grilēt vai cept cepeškrāsnī. Otrajā gadījumā novietojiet to uz ietaukotas cepešpannas un blakus novietojiet mazus zaļo ābolu gabaliņus.

 

6.Rūpīgi uzklājiet glazūru uz krūtīm un āboliem. Cep līdz gatavs. Labu apetīti!

Lūk, kā pagatavot medus sinepju vistu . Neaizmirstiet, ka, pateicoties jūsu iztēlei un radošām novirzēm no klasiskās receptes, jūs iegūstat unikālus ēdienus, kurus vēlaties gatavot atkal un atkal.

 

Skaisti un garšīgi pagatavota vista ir īsts rotājums jebkuram svētku galdam. Atcerieties rūpīgi pārbaudīt gaļu pirms gatavošanas. Tai jābūt svaigai un bez nepatīkamas smakas.