Mans turīgais draugs ieteica pamēģināt šo vienu metodi naudas piesaistei; Kopš tā laika ar naudu problēmu vairs nav

Mēs visi vēlamies, lai nauda ienāktu mūsu dzīvē un ik pa laikam glābtu mūs no problēmām, taču cilvēkiem tā nekrīt no debesīm.

Daži cilvēki uzskata, ka ir iespējams labot finansiālo situāciju, izmantojot mājas maģiju. Piemēram, vienmēr turiet sev līdzi vienu vienkāršu lietu, un nauda tiks piesaistīta jums.

Mūsu senči pievērsa uzmanību zīmēm un ticēja viņu spējai paredzēt nākotni. Šīs zīmes tika nodotas no paaudzes paaudzē, īpaši tās, kas solīja bagātību un labklājību. Cilvēkus vienmēr ir piesaistījusi ideja par naudas pelnīšanu, un mūsdienu pasaulē tas nav mainījies. Joprojām ir daudz veidu, kā piesaistīt naudu, un tie joprojām ir populāri.

Lasi arī: Tikai viena karotīte sāls tev nodrošinās laimi uz bagātību visai dzīvei: spēcīgs veiksmes 

 

Rituāls naudas piesaistei

Ja vēlaties uzlabot savu finansiālo stāvokli, izmēģiniet šo vienkāršo rituālu. Kad mēness ir jauns un aug (kļūst lielāks), ielieciet kreisajā kabatā sauju monētu. Pēc tam izejiet ārā vai uz balkonu, kur var redzēt mēness, un džinkstējiet kabatā esošās monētas. Daži cilvēki uzskata, ka tas palīdzēs jūsu naudas stāvoklim nekavējoties uzlaboties.

Izplatīta māņticība ir tāda, ka, ja jūsu kreisā roka niez, tas nozīmē, ka jūs gatavojaties nopelnīt naudu. Lai nauda plūstu, jums vajadzētu berzēt roku pret kreiso kabatu. Šī māņticība pastāv jau ilgu laiku, un es atceros, ka mans vectēvs man to mācīja.

Tiesa šis rituāls nebija  tā metode, ko izmantoja mans draugs un es. Mūsu metode ir daudz vienkāršāka…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru