Mans turīgais draugs ieteica pamēģināt šo vienu metodi naudas piesaistei; Kopš tā laika ar naudu problēmu vairs nav

Kreisā kabata

Daži cilvēki uzskata, ka riekstkoka gabala nēsāšana kreisajā kabatā palīdzēs piesaistīt naudu. Arī mans draugs tā uzskatīja, un kad sāka to darīt, lietas viņam aizgāja uz augšu. Tāpat kā man. Tas tradicionāli tika darīts pirms svarīga darījuma vai pirkuma. Ja domājat, ka tas varētu darboties, kāpēc gan nepamēģināt?

Pastāv arī uzskats, ka uz ielas atrasta nauda jāieliek kreisajā kabatā un jāatnes mājās. Bet tikai papīra nauda. Atcerieties, ka monētas nedrīkst ņemt no ielas.

 

Par kabatām

Daži cilvēki uzskata, ka ir slikta veiksme, ja kabatā ir caurums, jo tas var likt jums zaudēt naudu.

Daži cilvēki uzskata, ka nevajadzētu atstāt māju ar tukšām kabatām. Viņi domā, ka jums vajadzētu nēsāt līdzi dažas monētas, lai nauda plūstu.

Lasi arī: Ieraugot savu znotu, sievasmāte kļuva aizdomīga. Tad viņa sāka rakāties vecās fotogrāfijās…

Ja pazaudējat naudu no kreisās kabatas, tā ir veiksmes zīme. Ja pazaudējat naudu no labās kabatas, tā ir sliktas veiksmes pazīme. Tas pats attiecas uz naudas atrašanu kabatās. Ja atrodat naudu kreisajā kabatā, tā ir zīme par gaidāmo veiksmi.

Bet  naudu atrašana labajā kabatā var nozīmēt   panākumus un veiksmi. Ja vēlaties pārbaudīt kā veicas, varat iegādāties loterijas biļetes.

Šīs metodes pastāv jau ilgu laiku, tāpēc varat tās izmantot, lai kļūtu bagāts. Tomēr atcerieties, ka nauda nenāk viegli, tāpēc vislabākā metode – jums būs smagi jāstrādā, lai sasniegtu savu mērķi. Veiksmi!

COMMENTS

Pievienot komentāru