Manas omītes viena no mīļākajām receptēm – Meksikāņu ceptā vistiņa

Kā būtu ar sulīgu un pikantu vistu, kas cepta cepeškrāsnī? Es ļoti iesaku izmēģināt vistas ciskas, kas garšotas ar meksikāņu garšvielu maisījumu.

Šis garšvielu maisījums piešķir vistai izcilu aromātu un spēcīgu garšu, kas padara ēdienu patiesi neaizmirstamu.

Lai vēl vairāk uzlabotu un atsvaidzinātu ēdiena garšu, pasniedziet vistas ciskas ar svaigu avokado un tomātu garnējumu. Avokado piešķir krēmīgu tekstūru un papildina ēdiena garšu, savukārt tomāti pievieno svaigumu un sulīgumu.

Lai vēl vairāk izceltu ēdiena garšu, pievienojiet nedaudz sarkano sīpolu, kas ne tikai pievieno papildu garšu, bet arī krāsu un tekstūru. Šāda kombinācija ne tikai izskatās vizuāli pievilcīga, bet arī piedāvā dažādus garšu slāņus, kas lieliski papildina ceptu vistu.

Vistas pagatavošana ir patiešām vienkārša. Ja vēlaties, varat aizvietot vistas augšstilbus ar krūtiņas fileju, tomēr jāņem vērā, ka krūtiņas filejas ir tendētas ātrāk izžūt, tāpēc ir svarīgi neizcept tās pārāk ilgi. Svarīgi ir uzraudzīt cepeškrāsni un pārliecināties, ka vistas gaļa paliek sulīga un maiga.

Sastāvdaļas 4 porcijām : vistas ciskas 4 gab. malta paprika 1 tējk. maltas ķimenes 1 tējk. maltais koriandrs 1/2 tējk. malti žāvēti čili 1/2 tējk. sausie ķiploki 1 tējk. sāls pēc garšas augu eļļa 2 ēd.k. Garnēšana liels avokado 1 gab liels tomāts 1 gab mazs sarkanais sīpols 1 gab mazs citrons 1/2 gab. sāls pēc garšas

Ēdienu gatavošanas recepte : Bļodā sajauciet garšvielas.

Bļodā pievienojiet vistas ciskas, pievienojiet augu eļļu un samaisiet.

Ļaujiet marinēties 30 minūtes. Liek ugunsizturīgā formā vai uz cepešpannas un liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Cep, līdz gatavs, apmēram 40 minūtes. Kamēr vista cepas, pagatavo sānu mērci. Avokado nomizo, sagriež kubiņos un pārlej ar citrona sulu, lai tas nekļūtu tumšāks.

Tomātu sagriež kubiņos.

Kad esat pagatavojis savu pikanto, sulīgo vistu, nākamais solis ir tās pasniegšana ar izsmalcinātu garnējumu.

Lai to paveiktu, apvienojiet svaigu, krēmīgu avokado ar smalki sagrieztu sarkano sīpolu. Šis garnējums piešķirs ēdienam papildus tekstūru un garšu, radot patiesi harmonisku kombināciju. Pievienojiet nedaudz sāls un labi samaisiet, lai garšas pilnībā sajauktos.

Kad viss ir gatavs, izkārtojiet vistas gabalus uz šķīvjiem un pievienojiet avokado un sīpolu maisījumu kā garnējumu.

Šādi pasniegta vista ne tikai izskatīsies estētiski pievilcīga, bet arī nodrošinās izcilu garšas kombināciju, kas izcels ēdiena visu potenciālu. Šis garnējums lieliski papildina ceptu vistu, piešķirot tam svaigumu un izsmalcinātību.

Leave a Comment