“Mana sirds saskuma, jo bučoties gan bija fiksi!” – dzejnieces Magones pazudušais kavalieris, iespējams, nemaz nav Toļiks, bet gan precējies Andris

Foto – ekrānuzņēmums

TV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes un dzejnieces Magones nedienas ar kavalieri Toļiku tikai aug augumā. Beigu beigās, izrādās, ka viņš izrādījies visai “tumšs zirdziņš” ar daudziem noslēpumiem azotē un ar katru dienu par šo vīrieti Magone uzzina aizvien jaunas un jaunas lietas.

Magone, tiekoties ar draudzeni Ilvu frizētavā, stāsta, ka pēdējā reize, kad viņa savu Toļiku satika klātienē, bija Valentīndiena.

“Uz nākamo tikšanos viņš paziņoja, ka viņš ir saslimis un nevarēs ar mani tikties. Bet īstenībā viņš nemaz nav slims. Īstenībā nemaz nav mājās. Un vēl visādi brīnumi atklājās. Un man te meitenes raksta, ka viņš ir kaut kādā saitā, kur meklē skuķus un tur ir “ložnaja” informācija – viņam esot 45 gadi un viņu saucot Andris,” – Magone pārsteigta.

Foto – ekrānuzņēmums

Tikmēr draudzene Ilva, atbalstot Magoni, piereģistrējusies šajā saitā ar viltus vārdu un bildi, un tā nu sanācis, ka Ilvai – tas ir, Signei, ar Toļiku ir sarunāts randiņš.

Lasi vēl: “Tas ir nenobrieduša vīrieša nemākulības paraugs!” – Magones un kavaliera Toļika sāga nebeidzas, atklājas aizvien jauni, neticami fakti

Magone jautā savai frizierei, kā viņai šķiet, ko patiesībā Toļiks slēpj? Friziere atbild, ka viņš, visdrīzāk, ir precējies.

“Mēs tur tā šņakstījāmies… Nu, es nezinu, ja es būtu sieva, un mans televīzijā laizītu citu, es mauktu, točna!” – viņa dusmīga.

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa gan aizdomājas, ka sarakstē “Whatsapā” Toļikam esot norādīts vārds Andris: “Es īsti tagad nemaz nezinu, ar ko tad es sarakstos? Nu, varēja atnākt uz noslēguma randiņu un izrunāt visu: zini, tev ir daudz problēmu, es negribu tavus bērnus audzināt, bet kāpēc ir jāčakarē? Viņš tajā dienā, kad mums sarunāts randiņš, pēkšņi paziņo, ka jālido uz Vāciju kredītus pelnīt! Nu tādus braucienus taču plāno krietni iepriekš! Mani “pasūta”, bet čato ar Signīti un šodien pat ir gatavs iet randiņā”.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Draudzene Ilva atzīst, ka sarakstē ar viņu Toļiks esot prasījis izdomātās Signes foto, un pats pretī aizsūtījis bildes, kurā redzamas plikas kājas – sākumā vienu, bet pēc tam jau abas divas. Taču Ilva smejas, ka nekas “tāds” tajās bildēs nav bijis. Magone gan norāda, ka te jau nemaz nevarot zināt, vai tās maz viņa kājas, varbūt kāda kaimiņa?

Foto – ekrānuzņēmums

“Tad mēs sākām runāt randiņu, tā kā uz šodienu. Viņš mani uzaicināja uz Hesburgeru. Nu, cerēsim, ka viņš atnāks – tāds “feikais” čalis, kas meitenes šādā veidā čakarē. Jo, ja es būtu patiesa meitene, man būtu ļoti bēdīgi!” – saka draudzene Ilva.

Foto – ekrānuzņēmums

“Nu, es saku – arī mana sirds saskuma, jo bučoties gan bija fiksi un ātri. Grābstīties un priecāties, ka man foršas formas esot… Čiči un kājiņas. Bet tad, kad ierauga, ka man jāmazgā veļa ar rokām, tad pazuda – sandales padusēs un uz Rīgu prom!” – stāsta Magone.

Pievienot komentāru