Mana mīļākā recepte; Cepta vistiņa ar ķiploku un seleriju

Man ir prieks dalīties ar jums brīnišķīgā receptē, kas piedāvā gan izcilu galveno ēdienu, gan garšīgu piedevu vienā traukā.

Šī recepte piedāvā ceptus vistas stilbiņus ar seleriju, kas ir ne tikai viegli pagatavojama, bet arī ļoti garšīga. Lai gan vista pati par sevi var šķist vienkārša, tās kombinācija ar ceptu seleriju un aromātisku kariju padara šo ēdienu īpaši izcilu.

Selerijas pievienošana pie vistas ne tikai uzlabo ēdiena tekstūru, bet arī piešķir tam neparastu un izsmalcinātu garšu. Karijs, kas tiek pievienots šajā receptē, papildina visu ar bagātīgu aromātu, kas harmoniski sajaucas ar vistas un selerijas kombināciju.

Šī ēdiena sagatavošana ir ļoti ērta un piemērota darba dienām, kad nav laika veltīt pārāk daudz uzmanības atsevišķiem ēdieniem. Ar šo recepti jūs iegūstat gan pamatēdienu, gan piedevu vienā viegli pagatavojamā traukā.

Lai vēl vairāk papildinātu šo ēdienu, ieteicams to pasniegt ar svaigu dārzeņu salātiem, kas ir pārklāti ar neitrālu pārsēju. Šāda salātu izvēle lieliski papildina galveno ēdienu, piedāvājot atsvaidzinošu kontrastu un līdzsvarojot ēdiena garšu.

Sastāvdaļas 4 porcijām : Velku vistas ciskas 8 gab. vidējs kartupelis 4 gab. selerijas sakne 300 grami ķiploka galva 2 gab. karija pulveris 1 tējk augu eļļa sāls un malti melnie pipari pēc garšas

Ēdienu gatavošanas recepte : Sāli un piparus vistas ciskas.

Selerijas un kartupeļus sagriež kubiņos.

Liek uz cepešpannas. Pievieno 2 ēd.k. augu eļļa, 1/2 tējk. sāls un karijs. Sajauc. Pievienojiet vistu. Ķiploku galviņas pārgriež šķērsām uz pusēm, iesmērē ar eļļu un pievieno dārzeņiem un vistas gaļai.

Sagatavojiet savu ēdienu, uzkarsējot cepeškrāsni līdz 200 grādiem pēc Celsija. Ievietojiet trauku ar sagatavoto vistas stilbiņiem un dārzeņiem cepeškrāsnī un cepiet, līdz vista un dārzeņi ir pilnībā izcepti un kļūst zeltaini brūni, apmēram 45-50 minūtes.

Lai nodrošinātu vienmērīgu cepšanu, periodiski pārbaudiet ēdienu un uzmanīgi samaisiet kartupeļus un seleriju.

Šāda pieeja palīdzēs, lai dārzeņi nepiedegtu un vienmērīgi uzsūktu garšas no vistas un garšvielām. Kad ēdiens ir gatavs, vista būs sulīga, un dārzeņi iegūs izteiksmīgu, ceptu garšu, kas lieliski papildinās jūsu maltīti.

Leave a Comment