Mācība, kas jums jāapgūst 2018. gadā, balstoties pēc jūsu Zodiaka zīmes

Lauva

Šajā gadā jūs iemācīsieties būt piezemēts un pieticīgs attiecībā uz panākumiem, kas pie jums atnāks. Tā vietā, lai dižotos ar saviem sasniegumiem, jūs iemācīsieties koncentrēties uz savu prasmju pilnveidošanu, un radīsiet izturīgu pamatu jaunu virsotņu iekarošanai. Jūs arī sapratīsiet, ka vajag vairāk klausīties un novērtēt situāciju, pirms izdarīt jebkādus secinājumus.

Jaunava

Šajā gadā jūs iemācīsieties atslābināt kontroli un būt spontānāks. Jūs esat koncentrējušies uz saviem mērķiem, un visu kārtīgi esat izplānojuši. Bet šogad jūs pārkāpsiet pāri pārbaudītām un izmēģinātām taktikām un atstāsiet ierasto komforta zonu. Jūs sapratīsiet, ka viss vērtīgais ir riskants, un visbeidzot būsiet gatavi sekot savam sapnim.

Svari

Šajā gadā jūs iemācīsieties novērtēt dzīvi un to izbaudīt. Satricinājumi, kurus jūs pārdzīvojāt pagājušajā gadā, izsita jūs no sliedēm. Bet tagad jūs varat droši virzīties uz priekšu, neaizmirstot skatīties pa malām. Ja jūs gribēsiet apstāties – nekas traks, galvenais, esiet klātesoši, atzīmējiet savus panākumus, pirms sperat nākamo soli pretim mērķim.

Skorpions

Šajā gadā jūs uzzināsiet, kā palīdzēt pašiem sev. Grūtajos brīžos jūs būsiet varonis, padomdevējs, atbalsta grupa un pats sev vadītājs. Šajā gadā gaidiet pārdomas un atvadas no sevi izdzīvojušām attiecībām, kas jūsu dzīvei nesniedz pozitīvismu, labklājību un iespējas.

Strēlnieks

Šajā gadā jūs iemācīsieties gūt baudu no pasaulīgā. Jūs centīsieties nomierināt savu nemierīgo dabu, nemitīgo ceļošanas tieksmi un bezgalīgo fantāciju. Jūs uzzināsiet, ka vissvarīgākie brīži dzīvē ne vienmēr notiek eksotiska atvaļinājuma laikā. Dažreiz skaistums slēpjas vakara pavadīšanā pie labas grāmatas, atrodoties vienatnē pašam ar sevi.

Mežāzis

Šajā gadā jūs iemācīsieties būt pacietīgs, un piekritīsiet tam, ar kuru esat kopā ceļā uz mērķi. Jums ir tik daudz vēlmju, un jūs esat ļoti nepacietīgs attiecībā rpet tām. Tomēr šajā gadā jūs sapratīsiet, ka visam vērtīgajam ir nepieciešams laiks. Jūsu mīlas dzīve arī pārcietīs pārvērtības, ir pienācis laiks veikt dziļu ieelpu un plūst pa straumi, jo ar mīlestību steigties nevajag.

Ūdensvīrs

Šajā gadā jūs iemācīsieties komunicēt un būt patiesam savās jūtās. Pagājušajā gadā jums bija daudz jaunu sakaru. Jūs iemācīsieties runāt par to, ko domājat, un tas novedīs pie piesātinātām, iedvesmojošām, intīmām attiecībām. Turklāt jūs vienmēr būsiet taisnīgi attiecībā uz to, kam jūs ticat.

Zivis

Šajā gadā jūs iemācīsieties koncentrēties uz sevi un savu pašcieņu. Iespējams, jūsu romantiskajā dzīvē vajadzēs pieņemt kādu lēmumu, bet nesatraucieties, viss nāks tad, kad tam būs jānāk. Bet pagaidām jums ir jākoncentrējas uz sevi, savu karjeru, kaislībām un attiecībām ar jums svarīgiem cilvēkiem.

avots

Pievienot komentāru