Lūk, kā dažādas zodiaka zīmes izsaka savas emocijas. Tu kliedz vai aizvainojumu norij klusējot?

Svari

Svari var izlikties. Viņi smaida, kad jūtas bēdīgi. Kāpēc apgrūtināt citus ar savām problēmām? Netici viņu emocijām – viņi var priecīgi tevi pasveicināt un tajā pašā laikā iekšēji cīnīties ar nicinājumu.

Skorpions

Skorpionu iecienītākais hobijs ir sūdzēšanās. Un pats galvenais – darīt to skaļi! Viņi ir priecīgi izpaust uz āru savas negatīvās emocijas. Šādā vienkāršā veidā šīs zīmes pārstāvji izklaidējas. Viņu patiesās emocijas slēpjas dziļi dvēselē.

Strēlnieks

Strēlnieka emocijas ir uzrakstītas burtiski uz pieres. Tas, kas viņam nepatika, saņem sarkasmu un ļaunus jokus savā virzienā. Strēlnieks pauž neapmierinātību skaļi (kā arī prieku) – skaļi un skaidri, dažreiz izmantojot necenzētu leksiku.

Mežāzis

Mežāzis prasmīgi slēpj savas patiesās emocijas. No viņa sejas izteiksmes nav iespējams saprast, vai viņš jūtas priecīgi vai dusmīgi. Viņam ir grūti atbrīvoties un dot brīvību savām emocijām Pat tuvinieki reti kad pamanīs šīs emocijas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs mīl saudzēt citu nervus. Viņi rāda tikai 1/10 no savām emocijām. Redzēt pilnu viņu emociju gammu var redzēt tikai paši tuvākie cilvēki. Ūdensvīrs var izrādīt savas patiesās emocijas, lietojot alkoholu.

Zivis

Zivis var ilgi un spītīgi klusēt. Sprādziens notiek, kad kaut kas patiešām satricina vai ietekmē viņu dzīvi. Šajā gadījumā viņi var rūgti raudāt, kliegt no sajūsmas vai dusmām. Parasti Zivis tur sevi rokās.

Vai tu piekrīti šādam raksturojumam? Varbūt tev ir ko piebilst?

avots: lifter.world

Pievienot komentāru