Lūk, kā dažādas zodiaka zīmes izsaka savas emocijas. Tu kliedz vai aizvainojumu norij klusējot?

Kā mēs zinām, ir cilvēki, kuri emociju karstumā kliedz, žestikulē ar rokām, samulst, citi tajā pašā laikā klusē. Izrādās, ka reakcija uz stresu būs atkarīga ne tikai no rakstura, bet arī no zodiaka zīmes.

Šodien mēs pastāstīsim, kā zodiaka zīmes demonstrē savas emocijas.

Auns

Skaļi izteic sašutumu. Viņš nekautrējas no savām emocijām, neslēpj tās no citiem. Kad viņš jūtas slikti, visi pārējie cieš. Un otrādi – ja Aunam ir labi, tad citi tikai iegūs no Auna pozitīvās enerģijas.

Vērsis

Vērsis jebkurā situācijā, cenšas saņemt sevi rokās un rāda “ķieģeļa sejas izteiksmi”. Viņi nav pieraduši publiski parādīt savas emocijas. Šīs īpašības izzūd tikai tad, kad notiek kaut kas ārkārtējs.

Dvīņi

Dvīņi mīl pārspīlēt traģēdijas apmēru. Dvīņi var skaļi paust sašutumu, kas var būt kaitinoši. Viņi kliedz un raud situācijās, kurās varēja vienkārši nedaudz paskumt. Dvīņiem patīk spēlēt uz publiku.

Vēzis

Vēzis ir ļoti emocionāls un tajā pašā laikā ļoti kautrīgs. Viņiem ir neērti parādīt citiem, kas notiek viņu dvēselēs. Par to var uzzināt tikai vistuvākie. Pārējiem viņi tikai pieklājīgi pasmaidīs.

Lauva

Ja Lava ir dusmīgs, tu noteikti uzzināsi par to – pateicoties viņa sīvai raudāšana. Lauva pat nevilcinās raudāt publiski. Tāpat arī laimīgu Lauvu var redzēt jau pa kilometru – plats smaids rotās viņa sejas. Viņš ir gatavs dalīties savā priekā ar visu pasauli.

Jaunava

Galvenās Jaunavas priekšrocības – miers un pašsavaldīšanās. Emocijas ir jākontrolē. Ja Jaunavas ir pieradušas slēpt laimi un prieku,  tad nicinājumu un riebumu Jaunavas noteikti izrādīs atklāti.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru