Loterijas horoskops 2019.gada februārim: laimīgi skaitļi un datumi katrai Zodiaka zīmei

Auns

Auniem februāris izrādīsies veiksmīgs laiks no finanšu skatupunkta. Pēdējā ziemas mēneša laikā viņiem veiksies burtiski visās jomās. Tas attiecas arī uz azarta spēlēm. Par vislabvēlīgāko periodu kļūs 05.02.2019. Tajā dienā var pat riskēt un solīt augstas likmes. Tāpat ir vērts pievērst uzmanību skaitļiem 19 un 26.

Vērsis

Vēršiem kopumā gaidāms ienesīgs mēnesis, bet visvairāk paveiksies tiem loterijas dalībniekiem, kuri savus spēkus izmēģinās pirmo reizi. Uzsaukt likmes vai iegādāties vinnesta biļeti ieteicams 8. vai 15.februārī. Šajās dienās Vēršiem rodas reāla iespēja noraut džekpotu.

Dvīnis

Dvīņiem nav vērts pretendēt uz galveno balvu, tomēr uz nelielu vinnestu viņi pilnīgi var cerēt. Veiksme viņiem uzsmaidīs februāra otrajā pusē, bet tieši 20.02.2019 un 27.02.2019. Šajās divās dienās Dvīņi var izmēģināt laimi jau pārbaudītās azarta spēlēs.

Vēzis

Zvaigznes iesaka Vēzim veikt minimālas likmes un necensties palielināt vinnesta iespējas pērkot lielu daudzumu biļešu. Labāk vienkārši ieklausīties savā intuīcijā un izvairīties no šaubīgiem pasākumiem. Kas attiecas uz laimīgām dienām, astrologi akcentē uzmanību uz 11., 18.(pirmajā diennakts daļā) un 25.februārī.

Lauva

Lauvas viennozīmīgi gaida panākumi 2019.gada pirmā kvartāla vidū. Fortūna pagriezīsies pret viņiem ar seju un apveltīs šīs zīmes pārstāvjus ar neticamu veiksmi. Taču par praktiskumu tomēr aizmirst nevajadzētu, tāpēc spēlēt uz visu banku astrologi neiesaka. Lauvas var atļauties riskēt tikai 10,17 vai 24 datumā.

Jaunava

Jaunavas būs noskaņotas optimistiski, un iekšējā sajūta viņas nepievils. Viņām tiešām pavadīs veiksme, kaut arī ne tādos mērogos, kā gribētos. Liela vinnēšanas iespējamība lototrona, viktorīnu, momentloteriju izspēlēs. Labvēlīgas dienas februārī: 6,13,20,27.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru