Loterijas horoskops 2019.gada februārim: laimīgi skaitļi un datumi katrai Zodiaka zīmei

Svari

Svari būs noskaņoti skeptiski. Likt lielas cerības uz savu veiksmīgumu viņiem patiešām nav vērts. Pēdējā ziemas mēneša laikā šīs zīmes pārstāvjiem var paveikties bezmaksas akcijās, kuras organizē lielas kompānijas. Nelielas iespējas panākumiem ir tiem, kas nopirks loterijas biļetes 8.,15. vai 22.februārī.

Skorpions

Skorpionam ieteicams pievērst uzmanību spēlēm, kuru noteikumi paredz pastāvīgu vinnesta kombināciju izvēli. Šeit viņus var gaidīt īsts pārsteigums, iegūstot vieglā veidā krietnu naudas summu. Vislaimīgākās dienas februārī no astroloģijas saktu punkta: 5, 12, 19, 26.

Strēlnieks

Ziemas beigas – nav pats labākais laiks Strēlniekiem. Daudziem vienkārši nebūs līdz dalībai azartspēlēm. Ja kāds no viņiem arī izlems iztērēt naudu dalībai loterijā, tad drīzāk viņš to izdarīs izklaidei. Vairāk labvēlīga šajā ziņā būs mēneša pirmā puse, konkrētāk 07.02.2019 un 14.02.2019.

Mežāzis

Mežāži var cerēt tikai uz nelieliem vinnestiem, par cik 2019.gada otrajā mēnesī Fortūna dāvās viņiem veiksmi citās dzīves jomās. Visazartiskākie šīs zīmes pārstāvji var pamēģināt savus spēkus iknedēļas tirāžās. Biļešu iegādi vērts ieplānot uz 2.,9. vai 16.februārī.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir reāla iespēja iedzīvoties naudā, piedaloties ārzemju loterijās. Veiksmīga būs personīgo algoritmu pielietošana un vinnestu statistikas ņemšana vērā. Ieplānot pasākumu ieteicams uz 02.02.2019. vai 09.02.2019.

Zivs

Zivis var pieņemt spontānus lēmumus par dalību loterijā. Februārī viņiem derētu pievērst uzmanību arī vietējām izspēlēm un akcijām. Vismazākās veiksmes iespējas būs tiem, kas pierada veikt online likmes. Pārējie var riskēt ar nelielu summu 7.,14.,vai 21.datumā.

avots: strana-sovetov.com

COMMENTS

Pievienot komentāru