Lietas, kas “atņem” laimi

8. Atsakieties no kritikas. Pārstājiet kritizēt cilvēkus, kuri atšķiras no jums, un notikumus, kuri neatbilst jūsu cerībām. Mēs visi esam dažādi.

9. Atbrīvojieties no vajadzības radīt iespaidu uz citiem. Pārstājiet izlikties un esiet tie, kas patiesībā esat. Noņemiet masku, pieņemiet un iemīliet savu patieso ES.

8. Pārstājiet pretoties pārmaiņām. Pārmaiņas – tas ir normāli, tās mums ir nepieciešamas, lai virzītos no punkta A uz punktu B. Pārmaiņas palīdz mainīt gan mūsu, gan mūsu apkārtējo dzīvi uz labāko pusi.

9. Nelieciet zīmogus. Pārstājiet likt zīmogus cilvēkiem un notikumiem, par kuriem jūs nezināt vai vienkārši nesaprotat. Un pakāpeniski atveriet savu apziņu visam jaunajam.

10. Palaidiet vaļā pagātni. Zinām, tas ir grūti. Jo īpaši, kad pagātne patīk vairāk nekā tagadne, un nākotne pat nedaudz biedē. Bet jums ir jāpieņem fakts, ka tagadne – tas ir viss, kas jums ir.

11. Atbrīvojieties no bailēm. Bailes – tā ir tikai ilūzija, tās nav – jūs paši esat tās radījuši. Tas viss ir jūsu prātā. Izmainiet savu iekšējo attieksmi – un ārēji viss nostāsies savās vietās.

12. Pārstājiet attaisnoties. Atmaskojiet attaisnošanos un sūtiet to pensijā. Visbiežāk mēs sevi ierobežojam daudzo attaisnošanos dēļ.

13. Pārstājiet dzīvot dzīvi tā, kā no jums to sagaida citi. Pārāk daudz cilvēku dzīvo to dzīvi, kura viņiem nepieder tikai tāpēc, lai dzīvotu. Viņi dzīvo savu dzīvi tā, kā citi uzskata, ka ir labāk, viņi dara to, ko no viņiem sagaida vecāki, draugi, skolotāji, valdība un sabiedrība. Viņi ignorē savu iekšējo balsi, iekšējo aicinājumu. Viņi ir tik ļoti aizņemti realizējot citu cilvēku gaidīto, ka zaudē kontroli pār savu dzīvi.

Viņi aizmirst, kas viņus dara laimīgus, ko viņi patiesībā vēlas…un rezultātā viņi aizmirst paši par sevi. Jums ir viena dzīve. Tā notiek tieši šeit un tagad. Dzīvojiet, kā vēlaties, ieklausieties savā iekšējā balsī, un neļaujiet citu cilvēku viedoklim atturēt jūs no jūsu patiesā ceļa!

avots

Leave a Comment