Lietas, kas “atņem” laimi

Droši vien katrs no mums ir dzirdējis par to, ka, pirms atnākt kaut kam jaunām, ir jāaiziet kaut kam vecam. Un mēdz būt tā, ka “vecais” indē mums dzīvi, un mēs, to nesaprotot, turamies pie tā, kā pie zelta gabaliņa.

Un, kādu gan atvieglojumu mēs sajūtam, kad tomēr izlemjam to palaist vaļā. Dzīve mainās, mēs maināmies, pasaule mums apkārt mainās!

Mēs esam sagatavojuši materiālu par 13 lietām, no kurām vajadzētu atbrīvoties. Ir pārbaudīts – dzīve sāk krāsoties citās krāsās!

1.Atbrīvojieties no vajadzības vienmēr pierādīt savu taisnību. Starp mums ir tik daudz tādu, kuri pat tad, kad attiecības draud sajukt, nodarot pāri un radot stresu, nevar samierināties un pieņemt cita cilvēka viedokli. Tas nav tā vērts.

2. Palaidiet vaļā kontroli. Esiet gatavi atteikties no nepieciešamības pastāvīgi kontrolēt visu, kas ar jums notiek – situācijas, notikumus, cilvēkus utt. Lai tie būtu radinieki vai tuvinieki, kolēģi vai svešinieki – vienkārši ļaujiet viņiem būt tādiem, kādi viņi ir.

3. Palaidiet vaļā vainas sajūtu. Atbrīvojieties no vajadzības vainot citus par to, kas jums piemīt, vai nepiemīt, par to, ko jūs jūtat vai nejūtat. Pārstājiet bārstīt savu enerģiju un uzņemieties pilnīgu atbildību par savu dzīvi.

4. Apstādiniet negatīvo sarunu ar sevi. Cik gan daudz cilvēku kaitē sev tikai tāpēc, ka ļauj negatīvām domām un emocijām valdīt pār viņu dzīvi. Neticiet visam, ko saka jūsu loģiskais prāts. Jūs esat labāki, un jūs spējat vairāk, nekā patiesībā domājat.

5. Atbrīvojieties no pastāvīgas vajadzības žēloties par daudzām lietām – cilvēkiem, situācijām, notikumiem, kas dara jūs nelaimīgus, noskumušus, nomāktus. Neviens nevar padarīt jūs nelaimīgus, neviena situācija nespēj jūs sarūgtināt. Ne jau situācija izraisa jūsos tās vai citas jūtas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru