Lielo iespēju diena: horoskops 2023. gada 16. martam visām zodiaka zīmēm

 Zemes zodiaka zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Būs iespējams veikt uzdevumus, ar kuriem citi nevar tikt galā. Bet šim nolūkam būs nepieciešama  pieredze un izturība. Neuzliec sev liekus pienākumus, jo tie novērš uzmanību no pamatdarbības. Labs laiks komunikācijai, plānu un ideju veidošanai. Vērsis dodies “nākotnē” ar dzīves partneri.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Laba diena, lai atrastu partnerus un sabiedrotos. Profesionālajā jomā var izteikt izdevīgus piedāvājumus, veiksmīgi tiks atrisināti arī finanšu jautājumi. Pastāv iespēja satikt cilvēku, ar kuru sāksies ilgstošas ​​attiecības, taču Jaunava nepielāgosies notikumiem.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Objektīva pieeja dienas uzdevumam ļaus atbrīvoties no ilūzijām. Fantāzijas neļauj jums redzēt reālu lietu realitāti un var aizvērt atvērtās iespējas. Saziņa ar partneri, mīļajiem nāks par labu. Jauns pienākums vakarā ļaus aizbēgt no darba rutīnas.

Lasi arī: “Sāpes ir neciešamas!”: šova “Ekstrasensu cīņas” vadītājs cīnās ar vēzi

 

 Gaisa zodiaka zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Būs notikumi, kas ļaus tikt galā ar jebkuru sarežģītu lietu. Atbalsts būs no tuviniekiem, un intuīcija pateiks pareizos soļus. Saskarsmē parādīsies paaugstināta lētticība un runīgums, kas var novest pie līdzsvara zaudēšanas attiecībās.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Labs laiks, lai atrastu kopīgu valodu ar jebkuru cilvēku, nokārtotu senus pārpratumus un konfliktus. Neatrisinātie jautājumi valsts struktūrās tiks risināti bez šķēršļiem. Pēcpusdienā aktivitāte ir jāsamazina, un jūs varat nodarboties ar savu iecienītāko lietu, hobiju vai vienkārši atpūsties.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ir pienācis laiks apgūt ko jaunu, kas ātri tiks uztverts un drīz noderēs. Biznesa sarunas noritēs labi, un var būt piedāvājums jaunam darbam. Šajā dienā aktuālas būs rūpes par tuviniekiem, jo ​​viņiem nepieciešama palīdzība.

 

Ūdens zodiaka zīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Profesionālajā darbībā varēs pabeigt vecās lietas. Draugi palīdzēs šajā jautājumā, un rezultāts būs labāks, nekā gaidīts. Ir vērts pievērst uzmanību tuvinieku vajadzībām, kuriem nepieciešams atbalsts. Dienas otrā puse ir labvēlīga komunikācijai ar draugiem, atpūtai, savukārt vakarā var ieplānot romantisku randiņu.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Sarežģītu lietu risinājums būs veiksmīgs, turklāt sadarbībā ar sabiedrotajiem. Daži mainīs savas domas, un spēcīgi argumenti palīdzēs viņus  nostādīt tavā pusē. Dienas pirmajā pusē būs liela lieka rosīšanās, bet otrajā būs iespēja atpūsties. Skorpioniem būs noderīgi dzirdēt viedokli no malas par personiskajām attiecībām, taču jāpieņem tikai pozitīvi viedokļi.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Ir svarīgi ieklausīties savā intuīcijā, kas pateiks, kā svarīgas lietas pabeigt ar vislabāko rezultātu. Būs jāpaļaujas uz saviem spēkiem, jo ​​padomi no malas būs bezjēdzīgi. Saskarsmē var būt neliela spriedze, taču no asa konflikta var izvairīties.

 

Leave a Comment