“Ļāvi man piedzimt vēlreiz!” – gada nogalē negaidīti jaunumi latviešu dziedātājas Samantas Tīnas privātajā dzīvē

Foto – ekrānuzņēmums

Latviešu dziedātāja Samanta Tīna vairākkārt intervijās bija norādījusi, ka ar nopietnu attiecību veidošanu nesteidzas, taču šogad vasaras izskaņā viņa paziņoja, ka ir saderinājusies ar mīļoto vīrieti. Bet tagad viņas dzīvē pavisam skaisti jaunumi!

Viesojoties raidījumā “Slavenības. Bez filtra” viņa pastāstīja par to, kā saņēmusi bildinājumu.

“Ļoti skaisti, ļoti negaidīti – viņam tiešām izdodas mani pārsteigt,” – viņa stāstīja.

Dziedātāja arī skaidroja, kāpēc viņas mīļotais vīrietis nav publiski redzams. Viņa gan atzina, ka “tagad turu viņu skapī vai slēpju”, tomēr sacīja, ka ir iemācījusies savu privāto dzīvi nepubliskot, jo “mīlestība mīl klusumu”.

Foto – ekrānuzņēmums

Abu iepazīšanās stāsts arī ir visai romantisks – kā izrādās, mīļotais viņai rakstījis sociālajos tīklos divu gadu garumā. “Un tad viņš atbrauca uz koncertu…” – liktenīgo tikšanos reizi viņa atceras.

Lasi vēl: “Kā var ko tādu saglabāt? Esot tam, kas viņš ir?” – aktieris Andris Keišs neslēpj savu izbrīnu par komponistu Raimondu Paulu

Viņa arī saka, ka, iespējams, pirms dažiem gadiem viņa šim vīrietim uz ielas būtu vienkārši pagājusi garām, jo viņai bijis skatījums uz dzīvi citāds, arī citādas vērtības.

Tomēr tagad viss esot pavisam citādi: “Viņš tiešām ir brīnišķīgs, es viņam katru dienu saku paldies. Viņš man māca lietas, ko man kā sievietei jau sen būtu vajadzējis iemācīties. Es tiešām baudu.”

Foto – ekrānuzņēmums

Un tagad, decembra izskaņā, dziedātāja Samanta Tīna vietnē “Instagram” paziņojusi brīnišķīgos jaunumus – viņa ir apprecējusies! Video redzama dziedātāja baltā, krāšņā kleitā, dejojot ar savu jauno vīru.

Pie publikācijas viņa pierakstījusi: “29.12.2023🙏. “Tik laimīgs šai vietā,
Ka Tu ļāvi man piedzimt vēlreiz!””.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina)

Pievienot komentāru