Lauvām palīdzēs vecie sakari, Ūdensvīram citas problēmas: horoskops 23. janvārim visām zodiaka zīmēm

Nedēļas pirmā darba diena, 2023. gada 23. janvāris, solās būt rosīga un interesanta. No rīta plānojiet visas svarīgākās lietas un jautājumus.

Tas attiecas arī uz sanāksmēm un sarunām – tieši no rīta tās būs veiksmīgas. Turklāt ir iespējams un nepieciešams noregulēt ieilgušo konfliktu un spert pirmo soli uz to. Dienas otrā puse būs saspringta un sarūgtinoša ar vairākām nelielām nepatikšanām, tostarp pašsajūtas pasliktināšanos.

Šādu prognozi pirmdienai izteica slavenā astroloģe Andžela Perla. Abiem.info žurnālisti strādāja ar zvaigžņu eksperta horoskopu katrai zodiaka zīmei.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Ar Aunu viss ritēs kā pulkstenis, ja ievērosi iepriekš sastādītu plānu. Neriskējiet ar visu, ko esat sasniedzis, pēkšņas jaunas idejas dēļ. Galvenais ir saglabāt stabilitāti. Ieklausies padomos – šodien tie noteikti noderēs un palīdzēs.

Iespējami jauni kases čeki – negaidīti un patīkami. Jūs varat atļauties iegādāties to, par ko jau sen esat sapņojis. Vakaru veltiet ģimenei un draugiem, kā arī savam dvēseles radiniekam.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas šodien ir savāktas un precīzi zina, uz ko viņi tiecas. Jūs esat neapturams un mērķtiecīgs. Galvenais ir pareizi noteikt prioritātes.

Turklāt jums būs uzticami palīgi. Nesteidzieties atgrūst palīdzīgo roku. Pilnīgi iespējams, ka sāksies izdevīga sadarbība. Jums būs nedaudz grūti iegūt nepieciešamo informāciju, un vecie noderīgie kontakti palīdzēs šajā jautājumā.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem šodien būs smagi jāstrādā, lai sasniegtu savus mērķus. Bet rezultāti jūs pārsteigs. Jums būs jāapgūst jauna informācija un jāapgūst viss jaunais, atrodoties ceļā.

Šī ir tikšanos un svarīgu sarunu diena, turklāt visbiežāk neplānota. Varbūt tavs vecais draugs atgādinās par sevi, kurš tevi uzmundrinās. Vakars ir labu ziņu un dāvanu laiks.

 

Zemes zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim šodien ir svarīgi palikt reālistiskam. Objektīvi novērtējiet savas stiprās puses un neuzņemieties vairāk, nekā varat pavilkt. Plānojiet un uzkrājiet idejas, bet nedalieties ar tām nevienam. Darbā iespējami pārpratumi un nesaskaņas.

Vadība no jums prasīs vairāk, nekā jūs varat tikt galā. Palīdziet radiem un tuviem cilvēkiem – viņiem šodien īpaši nepieciešamas jūsu rūpes un atbalsts. Bumeranga likums ir spēcīgāks nekā jebkad agrāk.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām šodien būs ļoti interesantas un daudzsološas idejas. Jāatrod sabiedrotie un domubiedri, ar kuriem kopā tos īstenot. Protams, neiztiks arī bez grūtībām un šķēršļiem.

Lasi arī: Kā piesaistīt veiksmi atbilstoši savai zodiaka zīmei – padomi, ka strādā

Bet jūs varat tikt galā ar tiem. Pirmkārt, nokārtojiet organizatoriskos jautājumus un dokumentu kārtošanu. Var būt kases čeki, kurus negaidījāt, taču tie patīkami pārsteigs un iepriecinās.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem šī diena nebūs ne interesanta, ne īpaša. Jūs, iespējams, viņu nemaz neatcerēsities. Šis ir labo ziņu laiks personīgajā jomā. Nemēģiniet sasteigt lietas, “izkrāsojiet” šo dienu vai sāciet kaut ko jaunu. Pabeidz iesākto. Droši dodieties iepirkties un iegādājieties to, kas jums nepieciešams mājā.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru